Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België.
Geluidsstudios.nl - Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren,
14536
page-template-default,page,page-id-14536,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Over Geluidsstudios.nl

Dé studio specialist van Nederland en België

wie is geluidsstudios.nl?

De website geluidsstudios.nl is de online studioshowroom van Merford Acoustic Materials B.V. Naast Studiobricks Dealer is deze tak van Merford zelf ook producent van geluidsstudio’s. Merford vierde in 2020 het 65 jarig bestaan en is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van lawaaibeheersing. Niet alleen voor geluidsstudio’s, maar voor alles op het gebied van geluid. Ons doel is een comfortabele leef- en werkomgeving te creëren door beheersen van geluid. Lees meer.

Ons assortiment geluidsstudio’s

Studiobricks geluidsstudio, drumcabine en vocal booth

Merford is al ruim een decennia dealer van Studiobricks voor Nederland en België. In onze showroom staan altijd twee geluidsstudio’s van dit merk klaar voor u. Deze studio’s zijn niet alleen geschikt voor de hobby muzikant, maar ook voor professionele artiesten, producers en mediabedrijven, zoals radio en TV.

Merford Geluidsstudio

Medio september verwachten wij ook weer onze eigen geluidsstudio aan te kunnen bieden. In onze showroom staat het eerste geheel vernieuwde model al klaar voor u. De Merford geluidsstudio wordt in onze fabriek in Gorinchem geproduceerd. Meer informatie volgt spoedig!

Waarom Geluidsstudios.nl?

Wij zien onszelf als een transparante organisatie en een betrouwbare partner. Ons doel is een oplossing en een product leveren waar u jaren lang plezier van zult hebben. Klanttevredenheid, duurzaamheid en kwaliteit leveren is onze prioriteit.

Bezoekadres showroom
U bent van harte welkom in onze showroom. Maakt u voor uw bezoek even een afspraak dan hebben wij alle tijd voor u!

Franklinweg 8
4207HZ Gorinchem
Nederland
Tel: +31 (0)183 643 845

Klik hier voor het adres en routegegevens naar onze showroom

Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)