Studiobricks thuisstudio, vocalbooth, recording booth, ideaal voor solisten!
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Studiobricks, thuisstudio, vocalbooth, recording booth
16423
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16423,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks One

Studiobricks One, thuisstudio vocalbooth recording booth.

Studiobricks One | Stemstudio, voice over, vocal booth

Studiobricks thuisstudio, vocalbooth, recording booth

Studiobricks One, de compacte en demontabale thuisstudio. De compacte en demontabele thuisstudio, vocalbooth en recording booth die u zelf in elkaar kunt zetten. Een studio die in ieder interieur past. Deze Studiobricks One is de ideale thuisstudio voor saxofonist en zangtalent.

Dankzij het handige Bricks systeem zet u binnen korte tijd de studio zelf op, dus geen montagekosten! Voor de montage heeft u geen speciale gereedschappen nodig. Iedere studio van Studiobricks wordt geleverd met een handleiding en vele extra’s. Na montage kunt u direct aan de slag!
Voor wie is de Studiobricks One booth geschikt?
De kleinste studio uit de Studiobricks familie is vooral geschikt voor muzikanten en zangers. Het compacte formaat past in ieder interieur of als aanvulling in een geluidsstudio als vocalbooth. De One voor:
 • Muzikanten die de klarinet of saxofoon bespelen.
 • Zangers en zangeressen als vocalbooth.
 • Muziekwinkel als luisterruimte of testruimte.
 • Stemacteur, voice-over werk.

Studiobricks One thuisstudio, vocalbooth, recording booth

Afmetingen en specs

De Studiobricks One is de kleinste studio in de reeks en past bijna in iedere ruimte, zolang het plafond minimaal 231 cm hoog is. Deze variant heeft de volgende afmetingen, buitenmaat 138 x 106 x 226 cm (l x b x h ) binnenmaat: 120 x   90 x 210 cm (l x b x h).

Heeft u liever nét iets meer ruimte? Dan is de Studiobricks One Plus een uitstekend alternatief. U vindt deze variant ook op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl
Afwerking van de Studiobricks One

Een Studiobricks wordt geleverd met alle accessoires die nodig zijn om direct aan de slag te kunnen.
In het pakket vindt u:

 • Absorptiepanelen (voor geïnstalleerd).
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Deur met groot raam.
 • Kleur: mat wit.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting.
 • Vloerbedekking, lichtgrijs.
 • Kabeldoorvoer voor 4 kabels.

Isolatiewaarde Studiobricks Double Wall studio’s
Hier kunt u het meetrapport van Studiobricks Double Wall studio downloaden. Want ook de One variant heeft dubbele wanden. Dit geeft de studio een isolatiewaarde van ongeveer 44 dB(a)!

Extra opties
Alle studio’s hebben standaard een mat witte coating. Maar heeft u liever een andere kleur? Tegen een meerprijs van 10% van de studioprijs kan de studio in iedere RAL kleur worden geleverd.
Prijzen

Voor de actuele prijzen van de Studiobricks One kunt u terecht op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. U vindt daar ook een instructiefilmpje en aanvullende informatie.

Offerte of vragen?
Wilt graag een offerte ontvangen, heeft u vragen of wilt u de Studiobricks komen bekijken in onze showroom? Neemt u dan gerust contact met ons op! klantenservice@geluidsstudios.nl.

Offerte aanvragen

Uitleg van het Studiobricks systeem

Studiobricks kunt u het beste vergelijken met de bouwstenen van Lego. Het systeem is namelijk niet veel complexer dan dat. De Bricks hebben een messing-en-groefverbinding waardoor ze strak op elkaar passen, geluidslekken worden zo voorkomen. Iedere Brick stapelt u eenvoudig op zonder dat u lijm, schroeven of gereedschap nodig heeft. Het dak en de geluidsisolerende deur wordt volgens hetzelfde principe geplaatst. Ook hiervoor heeft u geen gereedschap nodig.

Hoe stil is stil?
De isolatiewaarden van een Studiobricks verbaasd vele klanten. Wanneer u de deur achter u sluit valt direct op dat omgevingsgeluiden volledig wegvallen. Het aanvoeren van verse lucht gebeurt fluisterstil door de bijgeleverde Aeropac ventilatie unit. Een bijzonder stille ventilatie unit die voor de aanvoer van verse lucht zorgt. Het afvoeren van lucht gaat door het dubbelwandige dak dat ook functioneert als afvoerkanaal. Lucht kan de ruimte uit, maar het geluid blijft achter in de studio.
De gecertificeerde meetmethode NF S31-057 wijst een isolatiewaarde van maar liefst 44 dB(A) uit! U kunt dit vergelijken met een geluidsreductie van ongeveer 65%. Tel daar nog de isolatiewaarde van uw eigen pand bij op en dan kunt u concluderen dat eventuele geluidsoverlast praktisch onmogelijk zal zijn..

Studiobricks Double Wall Brick
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Levertijden

Het Studiobricks One pakket wordt voor u op bestelling gemaakt en op afspraak vanuit ons magazijn naar u verstuurd. Een witte uitvoering heeft een levertijd van ± 3 weken. Heeft u nog vragen, stuur ons gerust een berichtje.

Showroom
Wilt u de Studiobricks graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek een afspraak met ons dan reserveren tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij volop tijd om de studio uitgebreid te demonstreren.

Bezoek onze showroom