Geluidsisolatie voor bouwkundige geluidsstudio en studiobouw.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Studiobouw,bouwkundige geluidsstudio, geluidisolatie
17014
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17014,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Bouwkundige Geluidsstudio

Alles voor en over geluidsisolatie, studiobouw en de bouwkundige geluidsstudio!

Geluidsstudio Schets Ontwerp

Geluidsisolatie bouwkundige geluidsstudio en studiobouw

Heeft u plannen om zelf een geluidsstudio te bouwen of te laten bouwen? Dan heeft u misschien vragen zoals: Hoe bouw ik een geluidsstudio? Welk geluidsisolatie heb ik nodig? Waar koop ik geluidsisolatie? Wie geeft advies over studiobouw? En waar vind ik een studiobouwer?

De antwoorden op deze vragen vindt u op deze pagina. Verder geven wij informatie en uitleg over de bouwkundige geluidsstudio, geluidisolatie, studiobouw en tips om in contact te komen met onze professionele studiobouwer.

Ook stellen wij u voor aan onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, waar u alles kunt vinden voor uw geluidsstudio en studiobouw in het algemeen. Verder op deze pagina meer over onze diensten en producten.

 

 

De bouwkundige geluidsstudio 

Verklaring van de term bouwkundige geluidsstudio
Een bouwkundige geluidsstudio is een akoestisch geïsoleerde en afgezonderde ruimte binnenin een gebouw voor het produceren en opnemen van muziek of zang. De akoestische bouwmethode zorgt ervoor dat de activiteit binnenin de studio geen invloed ondervindt van de omgeving of vice versa.

Vervolg: verklaring bouwkundige geluidsstudio, geluidsisolatie en studiobouw
Wanneer de bouwkundige studio op de juiste wijze is gebouwd staat deze volledig ontkoppeld in een gebouw. Zonder starre verbinding met het gebouw. Dit wordt het box-in-box (kamer-in-kamer) principe genoemd. Dit principe wordt toegepast voor de bouw van iedere type studio, zoals drumcabine, geluidsstudio, recordingstudio of repetitieruimte.

Geluidsisolatie studiobouw en bouwkundige geluidsstudio


Welke geluidsisolatie is voor de bouwkundige geluidsstudio?

Dit hangt af van het type studio en de directe omgeving van de studio. Voor het realiseren van een high end studio, zoals de Wisseloord, is een andere bouwmethode nodig dan voor een repetitieruimte. Een repetitieruimte wordt zo gebouwd om zo min mogelijk overlast te veroorzaken náár de omgeving. In het geval van een recording studio is het belangrijk om geen invloed ván de omgeving te ondervinden.
Voor iedere methode studiobouw kunt u bij ons terecht. Zowel de professionele studiobouwer als de doe het zelver. Bij ons vindt u de kennis, materialen en producten voor de bouw van professionele recording studio’s én hobbystudio’s. In onze showroom kunt al onze producten zoals absorptiepanelen, geluidisolatie en studiodeuren komen bekijken.

De studiobouwer 


Een studiobouwer voor bouwkundige geluidsstudio en studiobouw

Wilt u de uitvoering van uw studioproject uitbesteden, zoekt u dan naar een gespecialiseerde studiobouwer en niet naar een aannemer. U herkent een goede studiobouwer aan de projecten die zij hebben uitgevoerd. Grote namen stellen namelijk hoge eisen aan een bouwkundige geluidsstudio, of een recording studio.
Onze studiobouwers zijn met zorg geselecteerd en hebben, net als wij, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarnaast hebben zij oog voor detail, werken met onze producten en hebben connecties in de muziekwereld. Zij weten dus waar een studio aan moet voldoen.
De studiobouwers waar wij mee samen werken hebben studio’s gebouwd voor bekende namen zoals: Armin van Buuren, Red Bull Studio, Noise Controllers en Da Tweekaz.

Uw leverancier voor geluidsisolatie


Dé webshop voor de studiobouwer: alles voor studiobouw en bouwkundige geluidsstudio

Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u alles wat u nodig heeft voor studiobouw. Naast geluidsisolatie, studiodeuren, absorptiepanelen en ventilatie units vindt u daar ook tekst en uitleg over studiobouw. Alle producten die u op onze webshop vindt zijn ook te bezichtigen in onze showroom. Zo ook de geluidsstudio’s van Studiobricks.Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Bezoek onze showroom

Wilt u onze showroom eens bezoeken om advies in te winnen over studiobouw of geluidisolatie? U bent van harte welkom! Maak voor uw bezoek even een afspraak dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd voor u. Infomeer ook naar onze geluidsstudio’s. Wellicht dat deze producten u ook aanspreken.

U kunt ons bereiken via:
klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: +31 (0)183 643 885

Bezoek onze showroom