Geluidsstudio, muziekstudio, opnamestudio en repetitieruimte projecten
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
1384
page-template-default,page,page-id-1384,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Projecten met onze geluidsstudio’s

Geluidsstudio, muziekstudio, opnamestudio en repetitieruimte in de praktijk.

Projecten van dé geluidsstudio specialist van Nederland & België

Geluidsstudio, muziekstudio, opnamestudio & repetitieruimte: De projecten
Op deze pagina kunt u kennis maken met onze projecten en studioproducten. Producten zoals een geluidsstudio, muziekstudio, opnamestudio en repetitieruimte, al dan niet op maat gemaakt. Zo vindt u op deze pagina projecten van een drumschool, muziekschool, radio- en nieuwszenders én de verbouwing van de legendarische Wisseloord Studio’s.

Bij een aantal van deze projecten monteerden wij, naast een geluidsstudio, opnamestudio of repetitieruimte, ook akoestische geluidsisolatie en studiodeuren. Deze akoestische voorbehandeling kan nodig zijn als het gaat om een high end opnamestudio of bouwkundige geluidsstudio.
Geluidsstudio, muziekstudio, opnamestudio en repetitieruimte: De studio’s
Met onze projectpagina proberen wij ook in beeld te brengen wat wij in het verleden hebben geleverd en gebouwd. Maar ook wat wij in de toekomst aan studio’s en oplossingen kunnen bieden. Dit zijn niet alleen studioproducten zoals een geluidsstudio, muziekstudio of opnamestudio, maar ook akoestische geluidsisolatie, studiodeuren en zwevende vloeren.
Wij benadrukken graag dat wij er niet alleen zijn voor de professionele mediabedrijven, producers, Dj’s en artiesten. Ook voor een home studio, thuisstudio of repetitieruimte voor thuis kunt bij ons terecht!
Voor het realiseren van een bouwkundige geluidsstudio, een studio vanuit het niets, bijvoorbeeld in een garagebox, kunt u dus ook bij ons terecht. Zo leggen wij uit op de projectpagina van de Wisseloord verbouwing. En op de pagina van het conservatorium Inholland, waar wij ook extra studiodeuren mochten leveren en monteren.
Neem eens contact met ons op
Spreken onze projecten u aan? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij vertellen er graag meer over in onze showroom! In onze showroom vindt u tenminste drie geluidsstudio’s die u mag komen bekijken. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina om een afspraak te maken voor een bezoek.
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Geluidsstudio, muziekstudio of opnamestudio bekijken én ervaren?


Afspraak maken voor een bezoek

Wilt u een geluidsstudio of opnamestudio eens komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak met ons. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio’s uitgebreid te demonstreren.

Bezoek onze showroom