Studiobricks Triple Wall, dé drumcabine (drumstudio) en oefenruimte!
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
18735
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18735,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Drumcabine

Studiobricks Triple Wall, dé drumcabine en oefenruimte om ongestoord muziek te maken!

Studiobricks Drumcabine

Studiobricks drumstudio: oefenruimte en drumcabine

De beste oefenruimte voor een drummer om als drumcabine, of drumstudio, te gebruiken is de Studiobricks Triple Wall. Een drumcabine, of drumstudio, met extra dikke, zware wand- en dakconstructies. Deze drumcabine is voorzien van een zwevende vloer en staat op trillingsdempers. Samen met de extra dikke studiodeur is dit de Studiobricks variant met de hoogste isolatiewaarden.

Een Studiobricks Triple Wall drumcabine is één van de meest professionele en best isolerende studio’s verkrijgbaar. En omdat de Studiobricks modulair is kunt u de studio zelf opbouwen. Deze modules worden Bricks genoemd, vandaar de naam Studiobricks. Om de studio te monteren heeft u alleen wat mankracht nodig. Voor de montage zijn geen speciale gereedschappen nodig. De drumcabine wordt geleverd met een montagehandleiding. Triple Wall studio’s worden toegepast als:

 • Opnamestudio.
 • Voice-over of stemstudio.
 • Luister- en testruimte in muziekwinkels.
 • Broadcasting studio.
 • Podcast- en vlogstudio.

Specificaties Studiobricks drumcabine en oefenruimte

Afmetingen en specificaties

Er zijn veel afmetingen verkrijgbaar van de Studiobricks Triple Wall drumcabine. Beginnend bij een binnenafmeting van 146 x 146 x 210 cm. De opvolgende afmetingen zijn telkens 30 cm breder en 30 cm dieper tot maximaal 896 x 506 x 225 cm! Op onze webshop en in onze showroom hebben wij een model als voorbeeld geplaatst. Lees meer.

Afwerking van de Studiobricks Drumcabine
De binnen- en buitenzijde van de drumcabine zijn standaard afgewerkt met een wit matte coating. Alle RAL kleuren zijn tegen een meerprijs mogelijk. De studio is vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Afhankelijk van de afmeting van de studio wordt deze compleet geleverd met:

 • ECO45 absorptiepanelen.
 • Studiobricks BTrap.
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Deur, zonder raam, 210 x 75 x 11 cm.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting: 120 cm lichtbalk.
 • Vloerbedekking: kleur grijs.
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

Technisch informatie
Download hier het meetrapport van Studiobricks Triple Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk 

Uw studio kan dus ook op maat worden gemaakt en uitgevoerd met extra deuren en ramen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een airconditioning, extra ventilatie units en aangepaste akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een Studiobricks Triple Wall? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons een e-mail sturen: klantenservice@geluidsstudios.nl..

Offerte aanvragen

Uitleg van het Studiobricks systeem

Beschrijving Studiobricks Drumcabine
Een Studiobricks wordt opgebouwd door het opstapelen van “Bricks”. De Bricks hebben een binnen- en een buitenkant en vormt zo een dubbele of een driedubbele wand- en plafondconstructie. Ook wel Double Wall en Triple Wall genoemd. Iedere Studiobricks bestaat dus uit het box-in-box principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst.

Omdat de “Bricks” onderling niet verlijmd of vastgespijkerd hoeven te worden kunt u de studio afbouwen en verplaatsen wanneer nodig. Gaat u verhuizen of staat de studio toch net niet op de juiste plaats dan kunt u de studio dus gewoon verplaatsen. Bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.

Waarom een Studiobricks drumcabine, drumstudio of oefenruimte?

Een enthousiaste drummer produceert zonder al teveel moeite geluidsniveaus tot 100 Decibel of meer. Het is daarom belangrijk uzelf, maar ook uw omgeving hier tegen te beschermen. Voor uw directe omgeving is het daarom wel zo fijn als de overlast tot een absoluut minimum wordt beperkt. De isolatiewaarden van een Studiobricks Triple Wall is met 44,7 dB(a) juist daarom de beste optie.

Zodra u de studio binnenstapt en de deur sluit hoort u meteen dat omgevingsgeluiden verdwijnen. De meegeleverde absorptiepanelen zorgen voor een fijne akoestiek in de drumcabine, geluidsstudio. De aanvoer van verse lucht verloopt fluisterstil met de meegeleverde ventilatie unit. Deze unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige plafond dat functioneert als suskast.

Studiobricks Triple Wall Brick
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Studio showroom bezoeken


Afspraak maken

Wilt u de Studiobricks Triple Wall drumcabine graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek een afspraak met ons. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio uitgebreid te demonstreren. In onze showroom staat een stevige P/A installatie, maar instrumenten zijn ook welkom!

Bezoek onze showroom