Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsisolerende studiodeuren voor o.a. geluidsstudio en repetitieruimte.
Geluidsisolerende studiodeuren voor o.a. geluidsstudio en repetitieruimte.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren,
19217
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19217,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Geluidsisolerende studiodeur

Geluidsisolerende studiodeur, uitgevoerd in hout of staal, voor de professional én de hobbyist!

Geluidsisolerende studiodeur SD47

Geluidsisolerende studiodeur voor geluidsstudio en repetitieruimte

Geluidsisolerende studiodeur voor drumcabine, geluidsstudio of repetitieruimte. Uitgevoerd in hout of staal met isolatiewaarden tot 47 dB(a)! De stalen geluidsisolerende studiodeur is ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek.

Een goed geïsoleerde geluidsstudio of repetitieruimte heeft een goed geïsoleerde studiodeur nodig. De meest verkochte studiodeur is de professionele stalen studiodeur. Voor de professionele geluidsstudio adviseren wij deze studiodeur. U ziet deze deur in de fotogalerij hieronder.
De houten studiodeur in ons assortiment heeft ook uitstekende isolatiewaarde, 42 dB(a). Op deze pagina vindt u de‘standaard’ studiodeuren die wij uit voorraad kunnen leveren. Om het overzichtelijk te houden hebben wij “lees meer” opties in de teksten verwerkt. Handige linkjes die verwijzen naar onze webshop, Akoestiekwinkel.nl. Enkele toepassingen voor onze studiodeuren:

  • Geluidsstudio, repetitieruimte en popoefenruimte.
  • Clubs en discotheken.
  • Kantoor en werkplaats.

 

Geluidsisolerende studiodeur voor uw geluidsstudio of repetitieruimte

Geluidsstudio Studiodeur Staal (SD47)
De stalen geluidsisolerende studiodeur is gemaakt van sendzimir verzinkt staal. Deze studiodeur is voorzien van een primer en wordt geleverd met deurbeslag, euro cilinderslot met drie sleutels, dubbele ingebouwde valdorpel en geoliede scharnieren. Met een isolatiewaarde van 47 dB een top deur voor top geluidsstudio.
Lees meer.
 

Geluidsisolerende Studiodeur Hout (MH42) 
De houten studiodeur is een gelamineerde, massieve studiodeur die wij als set leveren. Het betreft deur van hout met HPL afwerking, geleverd met een stalenkozijn, deurrubber, vloerprofiel, ingebouwde valdorpel en montagemiddelen. 
Lees meer.

Geluidsisolerende studiodeur MD56L – Wisseloord Studio’s

Maatwerk studiodeuren
Voor de verbouwing van de Wisseloord Studio produceerde onze deurenfabriek, Merford Special Doors, de MD56L geluidsisolerende studiodeur. Een enorme studiodeur met een isolatiewaarde van maar liefst 56 dB!
Dit type deur is geschikt voor de meest professionele opnamestudio’s met de hoogte eisen als het om geluidisolatie gaat.

Heeft u voor uw studioproject ook een dergelijke geluidsisolerende studiodeur nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van gedegen advies of een offerte.

 Studiodeur Staal – 47 dB                            

 Studiodeur Hout – 42 dB

 

 Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Bezoek onze showroom

Heeft u advies nodig over welke geluidsisolerende studiodeur het meest geschikt is voor uw studio? Of heeft u een studiobouwer nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom. Maak voor uw bezoek even een afspraak dan hebben wij alle tijd voor u.

U kunt ons bereiken via:
klantenservice@geluidsstudios.nl
Tel: +31 (0)183 643 885

Bezoek onze showroom