Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Merford geluidsstudio, muziekstudio en popoefenruimte uit eigen productie.
Merford geluidsstudio, muziekstudio en popoefenruimte uit eigen productie.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Merford geluidsstudio muziekstudio popoefenruimte
18649
page-template-default,page,page-id-18649,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Merford Geluidsstudio

Binnenkort leverbaar, nu te bezichtigen, de nieuwe generatie Merford Geluidsstudio!

Merford geluidsstudio, muziekstudio en popoefenruimte

(Bijna) Terug van weggeweest
De Merford geluidsstudio en muziekstudio is in het verleden op talloze locaties en voor talloze doeleinden toegepast. Op onze pagina Cases & Projecten vindt u een klein aantal van deze locaties terug. Enkele voorbeelden zijn als muziekstudio en opnamestudio bij bekende namen uit de muziekindustrie, popoefenruimte op conservatoria en in muziekwinkels.

Medio september verwachten wij écht weer terug te zijn met onze nieuwe generatie Merford geluidsstudio. Tot die tijd bent u van harte welkom in onze showroom om het eerste exemplaar te komen bekijken.

Showroom bezoeken
Wilt u de Merford geluidsstudio graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek met ons een afspraak. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio te demonstreren.

Bezoek onze showroom