Merford geluidsstudio, muziekstudio, popoefenruimte, uit eigen productie.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Merford geluidsstudio muziekstudio popoefenruimte
18649
page-template-default,page,page-id-18649,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Merford Geluidsstudio

Maakt u kennis met de nieuwe generatie Merford Geluidsstudio's!

Merford Geluidsstudio

Merford geluidsstudio, muziekstudio en popoefenruimte

Terug van weggeweest, dé geluidsstudio met de hoogste isolatiewaarden
De door Merford ontwikkelde en geproduceerde geluidsstudio, muziekstudio en popoefenruimte is terug! In het verleden is de Merford geluidsstudio al op talloze locaties en voor talloze doeleinden toegepast.

Met kennis uit het verleden en de expertise van vandaag hebben wij onze geluidsstudio volledig opnieuw geëngineerd en geüpgraded. Enkele aanpassingen die voor een opvallend hogere isolatiewaarde zorgen zijn de verbeterde studiovloer, studiodeur en een nieuwe dak- en wandconstructie.
Deze aanpassingen zorgen voor opmerkelijk hogere isolatiewaarden, met name in de midden en lagere frequenties. Daar waar andere studiomerken vaak nét te kort komen is het ons gelukt om hier een merkbaar verschil te maken.
In de onderstaande fotogalerij zijn de eerste foto’s geplaatst van de nieuwe Merford geluidsstudio. U bent van harte welkom in onze showroom om de studio te komen bekijken én te ervaren.

Merford geluidsstudio, muziekstudio en popoefenruimte


Ook dé studio voor de veeleisende artiest, Dj en producent
Deze studio is niet alleen geschikt als geluidsstudio of popoefenruimte, maar ook als recording studio, mix- en producerstudio. Muziek (af)mixen gaat nog weleens gepaard met een stevig geluidsniveau. Om geen overlast te ervaren of te veroorzaken is een echt stevige studio nodig. De Merford studio zal u hierin ruimschoots voorzien!

Merford geluidsstudio, de specificaties

Afmetingen
De Merford studio is beschikbaar in diverse afmetingen, van minimaal 150 cm tot maximaal 280 cm breed. Later dit jaar is een breedte tot 5,8 meter leverbaar. De lengte, of de diepte, van de studio is ook minimaal 150 cm. Er is geen grens aan de lengte, of diepte, afmeting.
De kleinste afmeting heeft een buitenafmeting van (b) 150 x (l) 150 x (h) 211 cm. Opvolgende afmetingen zijn steeds 10 cm breder en/of langer met een maximale hoogte van 291 cm.

Afwerking
De Merford studio heeft donkere accenten die terugkomen in het deurbeslag, tapijt en in de perforatie van het plafond en tussen de dubbele beglazing. Ook de meegeleverde tapijtegels zijn donker van kleur, antraciet.

Het motief in het geluidsabsorberende plafond kan worden aangepast met ronde of vierkante perforatie. Een gesloten plafond, zodat u zelf absorptiepanelen kunt ophangen, is ook mogelijk. Zo kunt u zelf de ruimte akoestiek van uw studio aanpassen. Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, vindt u ons assortiment studiopanelen.

Constructie en specificaties
De studio heeft een 6 cm dikke zwevende studiovloer met uitstekende contact- en luchtgeluid isolerende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat er geen afstap is de studio in, de dorpel van de deur sluit mooi aan op de vloer.

Het dak en de wanden van de studio bestaan uit stalen panelen van maar liefst 10 cm dik. Deze panelen zijn dubbel geïsoleerd én gevuld met een isolerend en geluidsabsorberend materiaal.
Merford studio’s zijn modulair en worden niet aan uw gebouw vastgemaakt, het doos-in-doos principe. Iedere studio, of dit nu een geluidsstudio, muziekstudio of recording studio is, is verplaatsbaar.
Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in een van onze studio’s? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.

Offerte aanvragen
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Studio showroom bezoeken


Afspraak maken
Wilt u de Merford geluidsstudio eens komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak met ons. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio uitgebreid te demonstreren.

Bezoek onze showroom