Over geluidsstudios.nl, de studio showroom en dé geluidsstudio specialist.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
14536
page-template-default,page,page-id-14536,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Over ons

Dé geluidsstudio specialist van Nederland en België:

Geluidsstudios.nl – Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België


Wie is geluidsstudios.nl?
De website geluidsstudios.nl is de online studio showroom van Merford, dé geluidsstudio specialist van Nederland en België. Op deze website proberen wij u zoveel mogelijk te informeren over ons, onze activiteiten, geluidsstudio producten en studio projecten.
In 2020 vierde Merford haar 65 jarig bestaan, ze is sinds jaar en dag al een begrip in de akoestische branche. Niet alleen voor geluidsstudio’s, maar voor alles op het gebied van akoestiek, geluidsisolatie en lawaaibeheersing in het algemeen. Ons doel is een comfortabele leef- en werkomgeving te creëren door het beheersen van geluid.
Waarom geluidsstudios.nl?
Wijzelf, en onze klanten, zien ons als een transparante organisatie en een betrouwbare partner. Ons doel is oplossingen en producten te leveren waar u jaren lang plezier van zult hebben. Duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid staat bij Merford hoog in het vaandel!

Het assortiment van dé geluidsstudio specialist

Studiobricks: drumcabine, geluidsstudio, opnamestudio en vocalbooth
Merford is al ruim een decennia dealer van Studiobricks voor klanten in Nederland en België. In onze showroom staan altijd twee geluidsstudio’s van dit merk klaar voor u om te komen bekijken en ervaren. Deze studio’s zijn niet alleen geschikt voor professionele artiesten, producers of mediabedrijven, maar ook voor de hobbyist!

Merford studio: geluidsstudio, popoefenruimte en recording studio
Medio september is de nieuwe generatie Merford studio verkrijgbaar. Een professionele geluidsstudio met de hoogste isolatiewaarden uit ons assortiment, uit onze eigen fabriek. In onze showroom staat het eerste model al klaar voor u. De Merford geluidsstudio is in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Meer informatie volgt spoedig!

De studio showroom van de geluidsstudio specialist 

 

Afspraak maken voor een bezoek
Wilt u een geluidsstudio komen bekijken en ervaren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Maakt u voor uw bezoek even een afspraak, dan hebben wij alle tijd voor u! U kunt ons mailen of bellen tijdens kantooruren:

Franklinweg 8
4207HZ Gorinchem
Nederland
Tel: +31 (0)183 643 845
klantenservice@geluidsstudios.nl

Klik hier voor het adres en routegegevens naar onze showroom

Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)