Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Over Geluidsstudios.nl - Dé geluidsstudio specialist van NL!
Over Geluidsstudios.nl - Dé geluidsstudio specialist van NL!
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
14536
page-template-default,page,page-id-14536,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Over Geluidsstudios.nl

Onderdeel van Merford

Voor elk geluidsprobleem een oplossing

Het assortiment op onze website beschikt over een bouwkundige studio en de eenvoudig op en af te bouwen Studiobricks studio. Alle studio’s zijn in verschillende afmetingen leverbaar en worden op maat gemaakt. Tevens is het mogelijk om extra opties zoals akoestische materialen voor in vloeren, plafonds en wanden voor in bestaande studio’s te leveren.

 

Ons doel is een comfortabele leefomgeving te creëren door het beheersen van hinderlijk en schadelijk geluid. De ervaring van geluid is subjectief. Wij willen geluid prettig laten klinken. In de ene situatie betekent dit zo weinig mogelijk geluid, het liefst totale stilte. In het andere geval een goede akoestiek om bijvoorbeeld muziek optimaal te laten klinken.

 

Geluidsstudios.nl is onderdeel van Merford, dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in geluid- en lawaaibeheersing in de bouw en industrie. Hierdoor kan Geluidsstudios.nl bogen op een enorme schat aan ervaring en kennis. Door te luisteren naar de problemen van onze klanten kunnen we samen met onze jarenlange expertise het juiste advies geven voor het beheersen van geluid in voertuigen, boten en jachten, woningen en studio’s.

 

Webshop
Op onze website www.akoestiekwinkel.nl delen we deze kennis en leiden we u naar de juiste oplossing. Komt u er niet uit of vindt u geen oplossing voor uw probleem dan geven wij telefonisch of in onze winkel een passend advies.

De voordelen van Geluidsstudios.nl

  • Grote expertise, het juiste advies
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid assortiment
  • Showroom

 

We beschikken over een uitgebreid assortiment met uit voorraad leverbare oplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. Kwaliteit staat daarbij voorop. Onze producten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. De prestaties zijn bewezen en eenvoudig te vergelijken met andere producten. Ons assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe oplossingen. In onze centraal gelegen showroom aan de A15 bij Gorinchem (NL) kunt u onze producten zelf bekijken en direct advies krijgen, eventueel op afspraak.