Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Conservatorium INHOLLAND Haarlem
Geluidsstudios.nl - Conservatorium INHOLLAND Haarlem
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
16700
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16700,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Conservatorium Inholland Haarlem

Grootscheepse verbouwing voor Hilversumse Wisseloord Studio's

Over dit project

Studio’s en deuren voor Conservatorium Hogeschool InHolland

Met de verhuizing van het conservatorium van Hogeschool InHolland naar Haarlem, ontstond de mogelijkheid om het potentieel van de opleidingen die op het conservatorium worden gegeven flink uit te breiden. Daarom werd Merford ingeschakeld voor de ontwikkeling van een dertigtal studio’s, waarvan de deuren zijn voorzien van een rond raam. Ook de danszaal is voorzien van geluidsisolerende deuren waarvan een deel brandwerend is uitgevoerd.

 

In de zomer van 2010 is het Conservatorium van Hogeschool InHolland van Alkmaar naar Haarlem verhuisd. De belangrijkste reden voor de verhuizing is het grote groeipotentieel van het conservatorium in Haarlem. De komst van een conservatorium stelt nogal wat eisen aan een gebouw. In het gebouw in Haarlem diende een groot aantal geluiddichte studio’s gebouwd te worden waar de leerlingen ongestoord kunnen repeteren. Met de uitbreiding van het lesprogramma naar specialisaties als mixen, produceren, audiorecording, software voor geluidsbewerking enz., worden de studio’s naast repetities van muzikanten dus voor uiteenlopende doeleinden gebruikt. De studio’s dienden daarom over een goede geluidsisolatie te beschikken.

 

Dit gezamenlijke project van Merford Noise Control en Merford Special Doors betrof de bouw van een dertigtal studio’s. Een deel van de studio’s waren bouwkundige studio’s waarvoor Special Doors geluidsisolerende deuren met een rond raam leverde. Daarnaast leverde Merford Noise Control twaalf complete studio’s die direct achter elkaar geplaatst werden. Tussen de studio’s bevindt zich wel een kleine tussenruimte. De studio’s zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde wit gelakt. De ventilatie van al deze studio’s is centraal geregeld en verzorgd door een derde partij. Merford Special Doors leverde voor dit project ook geluidsisolerende deuren voor de danszaal, waarvan sommige tevens brandwerend zijn uitgevoerd.

 

Onze studio’s

Voor vragen over onze studio’s kunt ons offerteformulier invullen. Maak u wensen bij ons kenbaar en Merford vindt de juiste oplossing, wij gaan graag de uitdaging aan. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Project

Conservatorium Hogeschool InHolland

Datum

Augustus 2010

Categorie
Onderwijs