Repetitieruimten, geluidsstudio's en studiodeuren voor Inholland.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
16700
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16700,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Geluidsstudio’s Conservatorium Inholland

Geluidsstudio's, repetitieruimten en studiodeuren voor conservatorium Inholland.

Over dit project

 

Geluidsstudio’s, repetitieruimten en studiodeuren voor Inholland

Conservatorium Hogeschool Inholland

Met de verhuizing van het conservatorium van Inholland, in 2010, ontstond de mogelijkheid om het conservatorium flink uit te breiden. Met name voor de opleiding voltijd muziek. Het gebouw van Inholland was van zichzelf geschikt om daar zomaar veel geluid of muziek te produceren. Voor dit project mochten twee Merford bedrijven geluidsstudio’s, repetitieruimten én studiodeuren produceren voor Inholland. Naast deze geluidsstudio’s leverde en monteerde Merford ook maatwerk studiodeuren voor de danszaal.

 

Met de aanschaf van twaalf Merford geluidsstudio’s, repetitieruimten, werd het mogelijk om ongestoord muziek te maken en te repeteren. De rest van het gebouw heeft, dankzij de hoge isolatiewaarden van de geluidsstudio’s en studiodeuren, nergens last van.

 

Geluidsstudio’s en studiodeuren uit twee Merford bedrijven
Voor dit project werkten twee van de drie Merford bedrijven samen. Zo produceerde Merford Noise Control de geluidsstudio’s en de repetitieruimten en Merford Special Doors de studiodeuren. De studiodeuren werden allen voorzien van geluidsisolerende ramen. Na de productie van de geluidsstudio’s, repetitieruimten en de studiodeuren werd de montageploeg van Merford ingezet voor de montage.

De geluidsstudio’s zijn van binnen en van buiten afgewerkt met een witte coating. De studio’s zijn voorzien van allerlei extra’s en gemakken zodat de studenten direct aan de slag kunnen. Zo zijn de studio’s voorzien van geluidsabsorberende plafonds, tapijt op de zwevende vloer, kabeldoorvoer en elektra. Voor de aanvoer en afvoer van (verse) lucht, koeling en verwarming zijn klimaatsystemen geïnstalleerd.

 

Geluidsstudio’s bekijken én ervaren?

Studio showroom bezoeken

Wilt u onze geluidsstudio’s bekijken en ervaren? Of heeft u vragen over onze studioproducten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij maken graag tijd voor u vrij!

 

Adresgegevens showroom

Geluidsstudios.nl (onderdeel van Merford)

Franklinweg 8

4207 HZ Gorinchem

Tel: +31 (0)183 643 845

Klantenservice@geluidsstudios.nl

Project

Conservatorium Hogeschool InHolland

Datum

Augustus 2010

Categorie
Onderwijs