Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - De Scheveningse Muziekschuur
Geluidsstudios.nl - De Scheveningse Muziekschuur
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
16676
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

De Scheveningse Muziekschuur

Geluidsstudio voor multifunctioneel gebruik in Haarlem College

Over dit project

Drie maatwerk oefenstudio’s voor de Scheveningse Muziekschuur

 

In 2010 werd gestart met de verbouwing van een oud pand in Scheveningen, om enkele jaren later als ‘Scheveningse muziekschuur’ de deuren te openen. Merford leverde drie maatwerk geluidsstudio’s, die het mogelijk maken om lessen te volgen, optredens te geven of je skills bij te schaven.

 

De Scheveningse Muziekschuur is een ambitieuze en jonge organisatie, gevestigd in een oud pand uit 1894 aan de Scheveningse Badhuisstraat. In de zomer van 2010 begonnen eigenaren Barry en Leslie Kruik met een periode van grondige verbouwing, waarna de oude opslagplaats werd omgetoverd tot een gezellig en eigentijds muziekwalhalla.

 

Het gebouw beschikt over drie geluidsstudio’s van Merford die kunnen worden gebruikt voor muzieklessen, jam- en oefensessies. De Scheveningse Muziekschuur is omringd door huizen, dus de geluidsisolatie was een belangrijke eis. De studio’s leveren een belangrijke bijdrage aan de isolatie, waardoor de naastliggende woningen op zes meter afstand geen last hoeven te ondervinden van de muziek.

 

Om iedere studio een unieke uitstraling te geven zijn ze elk in een andere kleur gespoten. De studio’s beschikken over professionele apparatuur, airco, Wifi en zijn zeven dagen in de week geopend van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ‘s avonds. De Scheveningse muziekschuur is dan ook een ideaal toevluchtsoord voor liefhebbers van muziek en instrumenten. Regelmatig worden opnames gemaakt van optredens in één van de studio’s, die te zien zijn op de lokale televisiezender Den Haag FM.

 

 

Onze studio’s

Voor vragen over onze studio’s kunt ons offerteformulier invullen. Maak u wensen bij ons kenbaar en Merford vindt de juiste oplossing, wij gaan graag de uitdaging aan. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Project

DE SCHEVENINGSE MUZIEKSCHUUR

Datum

Juni 2010

Categorie
Muziek