Geluidscabine en repetitieruimte voor verhuur, De Muziekschuur.
Geluidsstudio, oefenruimte en repetitieruimte, Scheveningse Muziekschuur
Geluidsstudio, oefenruimte en repetitieruimte, geluidscabine
16676
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

De Scheveningse Muziekschuur

Geluidsstudio, oefenruimte en repetitieruimte, De Scheveningse Muziekschuur.

Geluidsstudio, oefenruimte en repetitieruimte. Geluidsstudio en repetitieruimte

Over dit project

 

Geluidscabine en repetitieruimte voor De Scheveningse Muziekschuur

Over De Scheveningse Muziekschuur

In 2010 werd gestart met de verbouwing van een oud pand in Scheveningen, dit werd De Scheveningse muziekschuur. Merford leverde drie verschillende, op maat gemaakte, geluidsstudio’s voor gebruik als repetitieruimte. Iedere repetitieruimte, of geluidscabine, maakt het mogelijk om lessen te volgen of om een studio te huren.

 
De Scheveningse Muziekschuur is een ambitieuze en jonge organisatie gevestigd in een oud pand uit 1894 aan de Badhuisstraat. In de zomer van 2010 begonnen eigenaren Barry en Leslie Kruik met een periode van grondige verbouwingen. Het pand, een oude opslagplaats, werd omgetoverd tot een gezellig en eigentijds muziekwalhalla met drie Merford studio’s. Deze studio’s worden gebruikt en verhuurd als repetitieruimte voor muzieklessen en oefensessies aan muzikanten.

 

Maatwerk studio’s

Geluidscabine of repetitieruimte op iedere gewenste afmeting én kleur
De Muziekschuur is omringd door huizen, dus de geluidsisolatie van de geluidsstudio’s was een belangrijke eis. Deze maatwerk geluidsstudio’s leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Zo voorkomen ze eventueel geluidsoverlast naar de naastgelegen woningen, op zo’n zes meter afstand. Dankzij de hoge isolatiewaarden van de studio’s ondervinden zij geen enkele overlast van de geproduceerde muziek in de studio’s! En om iedere geluidscabine, repetitieruimte, een unieke uitstraling te geven zijn ze elk in een andere kleur gespoten, een rood, geel en blauw.

 
Om een geluidscabine of repetitieruimte te reserveren bij de Muziekschuur kiest men eenvoudig een kleur uit. Zo is iedere kleur repetitieruimte voorzien van bepaalde voorzieningen. Ze beschikken over professionele apparatuur en instrumenten en zijn ze voorzien van airconditioning en Wifi. De Scheveningse Muziekschuur is een ideaal toevluchtsoord voor bands en muzikanten zonder eigen repetitieruimte. Ook worden er regelmatig opnames gemaakt van optredens in één van de studio’s die vervolgens te zien zijn op de lokale televisiezender Den Haag FM.

 

 

Een geluidscabine of repetitieruimte bekijken en ervaren?

Showroom bezoeken

 

Heeft u vragen over onze geluidsstudio’s of wilt u onze showroom eens bezoeken? Neemt u dan gerust contact met ons op! Vult u ons contactformulier in, of bel ons, wij maken graag tijd voor u vrij!

 
Geluidsstudios.nl (onderdeel van Merford)
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
Tel: +31 (0)183 643 845
Klantenservice@geluidsstudios.nl 

Project

DE SCHEVENINGSE MUZIEKSCHUUR

Datum

Juni 2010

Categorie
Muziek