Geluidsstudios.nl - Een drumcabine voor drumschool Rolling Sticks
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
17268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17268,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Drumschool Rolling Sticks Gouda

Veel lawaai maken zonder overlast te veroorzaken? Dat kan! Drumschool Rolling Sticks drumt er op los in een woonwijk.

Over dit project

 

Drumcabine voor drumschool Rolling Sticks

Veel lawaai maken zonder overlast te veroorzaken? Dat kan! Drumschool Rolling Sticks drumt er op los in een woonwijk.

In de achtertuin slagwerkdocent Patrick Wognum is de Drumschool Rolling Sticks gevestigd. De drumschool richt zich op beginnende en gevorderden muzikanten en muziekliefhebbers die beter met een drumstel, slagwerk of toetseninstrumenten willen omgaan. Patrick geeft les aan circa 160 muzikanten en met drie professionele akoestische drumstellen draagt hij zijn kennis over aan alle leeftijden.

 

De drumschool staat midden in een dichtbevolkte woonwijk in Gouda. Voor de drumschool is het van belang dat de drummers muziek kunnen maken zonder overlast te veroorzaken. Daarom heeft Merford een professionele drumcabine gemaakt waarbij het drumgeluid niet of nauwelijks buiten hoorbaar is. De studio is in een tuinhuisje geïnstalleerd zodat de drumschool tot in de late uurtjes muziek kan blijven maken zonder dat de buurt er last van heeft.

 

Het is fantastisch dat ik een plek heb waar ik veel lawaai kan maken zonder overlast voor de medemens te zorgen. Merford was uit om mij te helpen zodat ik mijn professionele werkzaamheden voort kon zetten. De kwaliteit en de goede service van Merford heeft ervoor gezorgd dat dit mogelijk is! De witte metalen platen pas goed bij de uitstraling van de drumstellen.

Aldus Patrick Wognum.

 

Over Drumschool Rolling Sticks
Drumschool Rolling Sticks uit Gouda daagt je al ruim 10 jaar lang uit om dat te ontdekken. Leer snel goed spelen met de hulp van gediplomeerd slagwerkdocent Patrick Wognum. Zijn jarenlange ervaring en persoonlijke benadering verzekeren je van een snel en goed resultaat. Wil je de bekendste nummers leren spelen? Patrick schrijft alle drumscores perfect voor je uit en speelt dit ook nog zelfs voor je in zodat terug kan luisteren hoe de originele drumnotatie klinkt.

 

Meer informatie over de drumschool is te vinden op www.rollingsticks.nl.

 

Onze geluidsstudio’s bekijken

Studio showroom bezoeken
Heeft u vragen over onze drumcabine of geluidsstudio’s? Neemt u dan gerust contact met ons op, of beter nog, maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Geluidsstudios.nl (onderdeel van Merford)
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
Tel: +31 (0)183 643 845
Klantenservice@geluidsstudios.nl 

 

Project

DRUMSCHOOL ROLLING STICKS GOUDA

Datum

Augustus 2016

Categorie
Muziek