Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Drumschool Rolling Sticks
Geluidsstudios.nl - Drumschool Rolling Sticks
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
17268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17268,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Drumschool Rolling Sticks Gouda

Veel lawaai maken zonder overlast te veroorzaken? Dat kan! Drumschool Rolling Sticks drumt er op los in een woonwijk.

Over dit project

Veel lawaai maken zonder overlast te veroorzaken? Dat kan! Drumschool Rolling Sticks drumt er op los in een woonwijk.

In de achtertuin van de gediplomeerde slagwerkdocent Patrick Wognum is de Drumschool Rolling Sticks gevestigd. De drumschool richt zich op beginnende en gevorderden muziekanten en muziekliefhebbers die beter met een drumstel, slagwerk of toetseninstrumenten willen omgaan. Patrick Wognum geeft les aan circa 160 muziekkanten en met drie professionele akoestische drumstellen draagt hij zijn kennis over aan alle leeftijden.

 

De drumschool staat midden in een dichtbevolkte woonwijk in Gouda. Voor de drumschool is het van belang dat de drummers muziek kunnen maken zonder overlast aan de omgeving te veroorzaken. Daarom heeft Merford een professionele geluidsstudio gemaakt waarbij het drumgeluid niet naar buiten mocht komen. De geluidsstudio is in een tuinhuisje geïnstalleerd zodat de Drumschool tot in de late uurtjes muziek kan blijven maken zonder dat de buurt er last van heeft.

 

Het is fantastisch dat ik een plek heb waar ik veel lawaai kan maken zonder overlast voor de medemens te zorgen. Merford was uit om mij te helpen zodat ik mijn professionele werkzaamheden voort kon zetten. De kwaliteit en de goede service van Merford heeft ervoor gezorgd dat dit mogelijk is! De witte metalen platen pas goed bij de uitstraling van de drumstellen.“ Aldus Patrick Wognum.

 

Over Drumschool Rolling Sticks
Drumschool Rolling Sticks uit Gouda daagt je al ruim 10 jaar lang uit om dat te ontdekken. Leer snel goed spelen met de hulp van gediplomeerd slagwerkdocent Patrick Wognum. Zijn jarenlange ervaring en persoonlijke benadering verzekeren je van een snel en goed resultaat. Wil je de bekendste nummers leren spelen? Patrick schrijft alle drumscores perfect voor je uit en speelt dit ook nog zelfs voor je in zodat terug kan luisteren hoe de originele drumnotatie klinkt.

 

Meer informatie over de drumschool is te vinden op www.rollingsticks.nl.

 

Onze studio’s

Voor vragen over onze studio’s kunt ons offerteformulier invullen. Maak u wensen bij ons kenbaar en Merford vindt de juiste oplossing, wij gaan graag de uitdaging aan. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Project

DRUMSCHOOL ROLLING STICKS GOUDA

Datum

Augustus 2016

Categorie
Muziek