Project Haarlem College - Geluidsstudio, muziekstudio & oefenruimte.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Haarlem College

Geluidsstudio voor multifunctioneel gebruik in Haarlem College

Over dit project

 

Multifunctionele geluidsstudio, oefenruimte en muziekstudio voor het Haarlem College

Muziekstudio en oefenruimte voor onderwijs

Sinds september 2013 beschikt scholengemeenschap Haarlem College over een geluidsstudio van Merford. De geluidsstudio wordt in het college gebruikt als muziekstudio en oefenruimte. In de geluidsstudio worden opnamen gemaakt van achtergrondmuziek voor filmopdrachten, zang en instrumenten. Het Haarlem College is een brede vmbo school met ongeveer 1000 leerlingen en ontstaan uit een fusie van vier andere scholen.

 
Geluidsstudio als lesmateriaal voor in het onderwijs

De geluidsstudio die Merford in de zomer van 2013 aan het Haarlem College leverde is een mooie aanvulling bij de bijzondere insteek die de school zo kenmerkt. Deze oefenruimte en muziekstudio maakt het mogelijk om te zingen een instrument te bespelen of een opname te maken zonder dat de rest van de school daar hinder van ondervindt.

Ook voor de inzittenden is het een stuk prettiger om zonder storende geluidsinvloeden de focus op de muziek te kunnen leggen. Een soort gelijke oplossing, in de vorm van geluidsstudio, oefenruimte en muziekstudio, werd eerder geleverd voor het conservatorium van Inholland.

Een geluidsstudio of akoestisch geïsoleerde ruimte kan een waardevolle aanvulling zijn voor een onderwijsinstelling. Zowel voor muziek gerichte opleidingen als oefenruimte of muziekruimte, maar ook om ongestoord (bij)les te volgen.

 

Geluidsstudio of muziekstudio bekijken én ervaren?

Showroom bezoeken

Wilt u onze geluidsstudio’s eens komen bekijken en ervaren? Of heeft u vragen over onze studioproducten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij maken graag tijd voor u vrij!

 

Adresgegevens showroom

Geluidsstudios.nl (onderdeel van Merford)

Franklinweg 8

4207 HZ Gorinchem

Tel: +31 (0)183 643 845

Klantenservice@geluidsstudios.nl

Project

Haarlem College

Datum

September 2013

Categorie
Onderwijs