Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Haarlem College - Geluidsstudios.nl | Dé geluidsstudio specialist van
Haarlem College - Geluidsstudios.nl | Dé geluidsstudio specialist van
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Haarlem College

Geluidsstudio voor multifunctioneel gebruik in Haarlem College

Over dit project

Geluidsstudio voor multifunctioneel gebruik in Haarlem College

 

Het Haarlem College is een scholengemeenschap in Haarlem met vmbo-onderwijs in de breedste zin van het woord. Zowel theoretische leerweg als basis- en kaderberoepsgerichte leerweg worden aangeboden op het Haarlem College. Sinds september 2013 beschikt de school over een geluidscabine van Merford die wordt gebruikt voor oefensessies met zang en instrumenten, maar ook voor de opnames van geluiden en achtergrondmuziek voor filmopdrachten.

 

Het Haarlem College, een brede vmbo-school met ongeveer 1000 leerlingen, is in 2006 ontstaan uit een fusie van vier andere scholen. Ondanks het grote gebouw, kent de school een kleinschalig karakter. De verdeling van de leerlingen over zeven deelscholen of afdelingen, van Media & Theater tot Handel & Administratie, draagt hier aan bij. De school beschikt over een modern en technisch professioneel ingericht theater wat plaats biedt aan 200 personen. In dit theater komt na vier jaar vmbo-onderwijs alles samen. Iedere deelschool heeft een bij de specifieke afdeling passende functie in deze productie. Zo spelen en dansen de leerlingen van Media & Theater, zorgen de leerlingen van Handel & Administratie voor een businessplan en ontwerpen de leerlingen van Grafi-Media de programmaboekjes, posters en toegangskaartjes.

 

De studio die Merford in de zomer van 2013 aan het Haarlem College leverde, is een mooie aanvulling bij de bijzondere insteek die de school zo kenmerkt. Deze oefenruimte maakt het mogelijk om te zingen, een instrument te bespelen of een opname te maken zonder dat de rest van de school daar hinder van ondervindt. Ook voor de inzittenden is het een stuk prettiger om, zonder storende geluidsinvloeden, de focus op de muziek te kunnen leggen.

 

Onze studio’s

Voor vragen over onze studio’s kunt ons offerteformulier invullen. Maak u wensen bij ons kenbaar en Merford vindt de juiste oplossing, wij gaan graag de uitdaging aan. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Project

Haarlem College

Datum

September 2013

Categorie
Onderwijs