Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - HI GAIN GUITARS
Geluidsstudios.nl - HI GAIN GUITARS
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
16689
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16689,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

HiGainGuitars

Maatwerk geluidsstudio's voor gitaarspecialist Hi Gain

Over dit project

Hi Gain Guitars is een jonge en creatieve organisatie, gevestigd in het Utrechtse Houten. Het bedrijf, wiens eigenaren zichzelf “Ondernemers van het jaar 2013/2014” mogen noemen, is een speciaalzaak voor bassisten en gitaristen. Ook is het mogelijk om te oefenen of lessen te volgen in één van de maatwerk geluidsstudio’s die Merford leverde.

 

Twee jonge muzikale ondernemers startten in de zomer van 2012 met een uitdagend project op het industrieterrein van Houten. Aad van Holsteijn en Marijke Leidelmeijer betrokken tezamen, als Hi Gain Guitars, een pand. Het bedrijf is een speciaalzaak voor bas- en gitaarspelers en heeft een breed assortiment aan hoogwaardige instrumenten. Hi Gain spreekt hierdoor de meer gedreven amateur en professionele muzikant aan. De passie van de eigenaren voor het vak en de organisatie blijken uit de titel die Aad en Marijke in 2013 wonnen: “Ondernemerstalent van het Jaar 2013/2014”.

 

Naast de verkoop van instrumenten, worden regelmatig muzieklessen gegeven en muzikale events georganiseerd. Om dit mogelijk te maken werd voor de inrichting de hulp van Merford ingeroepen. Merford plaatste drie maatwerk geluidsstudio’s met hoogwaardige geluidsabsorptie en uitgevoerd met een trillingsisolerende vloer. De ruimtes worden niet alleen voor lessen en events gebruikt. Regelmatig worden de studio’s door bands en muzikanten gehuurd voor studio-opnamen en demo’s of als oefenruimte. Onder andere Kristoffer Gildenlöw, Kensington, Bail, The Originators en the Dutch Ska Express maken er gebruik van.

 

Bekijk de website van Hi Gain Guitars via www.higainguitars.com

 

Onze studio’s

Voor vragen over onze studio’s kunt ons offerteformulier invullen. Maak u wensen bij ons kenbaar en Merford vindt de juiste oplossing, wij gaan graag de uitdaging aan. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Project

Hi Gain Guitars

Datum

Juli 2012

Categorie
Muziek