Project Hi Gain Guitars | Modulaire geluidsstudio en muziekstudio.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
16689
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16689,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Van AadtotZ (Hi Gain Guitars)

Maatwerk geluidsstudio's muziekwinkel Hi Gain Guitars

Over dit project

 

Hi Gain Guitars Modulaire Geluidsstudio

Hi Gain Guitars = AadtotZ – Gitaarservice
In 2012 leverde Merford Acoustic Materials 3 modulaire geluidsstudio’s aan ‘Hi Gain Guitars’. Hi Gain was toentertijd een specialist op het gebied van gitaren en alles wat daarbij komt kijken. In iedere modulaire geluidsstudio werd regelmatig muziekles gegeven en muzikale events georganiseerd. Bands en muzikanten huurden de studio’s ook voor opnamen, jammen of als oefenstudio. Onder andere Kensington, The Originators en The Dutch Ska Express maakten hier gebruik van.

 

Inmiddels zijn Aad van Holsteijn en Marijke Leidelmeijer aan een nieuw hoofdstuk begonnen, zoals zij dat zelf noemen. Tegenwoordig zijn zij hét adres op het gebied van gitaarservice. Voor iets eenvoudigs zoals het vervangen van snaren tot het refurbishen van gitaren aan toe. Op de website van deze muzikale ondernemers, die zichzelf “Ondernemers van het jaar 2013/2014” mogen noemen, leest u alles over de activiteiten van de voormalig Hi Gain Guitar eigenaren. Zeker de moeite waard om even te bezoeken wanneer uw gitaar wel een likje verf kan gebruiken. Van ‘Aad tot Z – Gitaarservice’.

 

Modulaire geluidsstudio

Meerwaarde modulaire geluidsstudio
De studio’s van Aad en Marijke zijn inmiddels van eigenaar gewisseld en dat is juist de meerwaarde van een modulaire geluidsstudio zoals de Merford Geluidsstudio en een Studiobricks. Al onze geluidsstudio’s, studiocabines en drumcabines zijn modulair en dus verplaatsbaar. Gaat u van activiteit veranderen of gaat u verhuizen? Dan veranderen de studio’s met u mee of ze verhuizen mee.

 

Onze studio producten

Drumcabine, geluidsstudio en bouwkundige geluidsisolatie & studiodeuren

Wij hebben voor iedere toepassing een geluidsstudio, opnamestudio of broadcast studio. Of u nu hobbymatig of als professional opzoek bent naar een studio of geluidisolatie voor een bouwkundige studio, u vindt het bij ons.

 

Studioshowroom

Showroom bezoeken

Mocht u vragen hebben over geluidsstudio’s, studiobouw of wilt u onze showroom eens bezoeken? Neemt u gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u. Tot snel!

klantenservice@geluidsstudios.nl

 

Project

Hi Gain Guitars

Datum

Juli 2012

Categorie
Muziek