Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Muziek Centrum Westland
Geluidsstudios.nl - Muziek Centrum Westland
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
16681
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16681,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Muziek Centrum Westland

Een plek waar dj’s, instrumentbespelers en bandjes naar hartelust kunnen repeteren

Over dit project

Het Naaldwijkse MuziekCentrumWestland is een plek waar dj’s, instrumentbespelers en bandjes naar hartelust kunnen repeteren. In augustus 2014 werd het oefencentrum geopend in een pand aan de Verdilaan waar ook poppodium Pax gevestigd is, achter Westlandtheater De Naald. Dankzij de drie geluidsisolerende studio’s van Merford kunnen meerdere sessies tegelijkertijd plaatsvinden, zonder dat de muzikanten last hebben van de buren in de andere studio’s.

 

Walhalla voor muzikanten
Muziekcentrum Westland is een walhalla voor bandjes die voordelig en met de beste faciliteiten willen oefenen. Het project is gefinancierd door de gemeente Westland. Een locatie was niet zomaar gevonden. Pas na vier jaar werd definitief voor het pand achter het Westlandtheater gekozen. In de studio’s mag gratis gebruik worden gemaakt van de aanwezige drumkit en versterkers. Via de website van het muziekcentrum kan een studio worden gereserveerd, waarna deze met een toegangscode betreden kan worden.

 

Ongestoord jammen
In de zomer van 2014 plaatste Merford drie geluidsstudio’s in het nieuwe pand. Het klimaat in de studio’s wordt op een prettig peil gehouden dankzij de airco en ventilator. De belangrijkste motivatie voor de plaatsing van de studio’s was de wens meerdere bandjes gelijktijdig hun gang te kunnen laten gaan. De geluidsisolatie van de Merford geluidsstudio’s is hoog, waardoor de muzikanten geen last van elkaar ondervinden. Dit zou je misschien, net als de eindgebruiker, niet direct verwachten wanneer je op het metalen en industriële uiterlijk van de studio afgaat. Hij was dan ook blij verrast toen daadwerkelijk bleek dat er in iedere studio ongestoord gerepeteerd kan worden. Een klein gedeelte van het pand is ingericht als wacht- en oefenruimte. Hier zijn de muren voorzien van Akotherm om een prettige akoestiek te creëren.

 

Ontmoeten en inspireren
Het was de wens van stichting MuziekCentrumWestland om een plek te creëren waar muzikanten uit de regio elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, in de hoop dat dit een positieve uitwerking heeft op de talentenkweekvijver in de regio. Ondanks de lange zoektocht naar een geschikt pand, is de stichting geslaagd in haar opzet. De geluidsstudio’s van Merford spelen daar een dankbare rol in. Bezoek www.muziekcentrumwestland.nl voor meer informatie over MuziekCentrumWestland

 

Onze studio’s

Voor vragen over onze studio’s kunt ons offerteformulier invullen. Maak u wensen bij ons kenbaar en Merford vindt de juiste oplossing, wij gaan graag de uitdaging aan. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Project

MUZIEK CENTRUM WESTLAND

Datum

Augustus 2014

Categorie
Muziek