Repetitieruimte, oefenruimte en geluidsstudio's, Muziekcentrum Westland
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Repetitieruimte, geluidscabine, geluidsstudio's
16681
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16681,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Muziekcentrum Westland

Repetitieruimte, oefenruimte en geluidsstudio's voor Muziekcentrum Westland

Over dit project

 

Repetitieruimte, oefenruimte en geluidsstudio’s Muziekcentrum Westland

Het Muziekcentrum Westland is een plek waar muzikanten een repetitieruimte, oefenruimte en geluidsstudio’s kunnen huren. Merford leverde en monteerde drie geluidsstudio’s voor gebruik als repetitieruimte en oefenruimte. Dankzij deze geluidsstudio’s kunnen er meerdere bandjes en muzikanten tegelijkertijd repeteren.

 

Een repetitieruimte of oefenruimte huren
Het muziekcentrum is een walhalla voor bandjes die voordelig en met de beste faciliteiten willen repeteren. Het project is gefinancierd door de gemeente Westland. Een locatie was niet zomaar gevonden, na vier jaar werd voor het pand achter het Westland theater gekozen.

 

In de geluidsstudio’s kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige instrumenten. Via de website van het muziekcentrum kan een studio worden gereserveerd, waarna deze met een toegangscode betreden kan worden.

 

Ongestoord repeteren in een repetitieruimte
In 2014 plaatste Merford drie geluidsstudio’s in het pand van het muziekcentrum. De motivatie om voor de geluidsstudio’s van Merford te kiezen was vanwege de wens om meerdere bandjes tegelijk te kunnen laten repeteren. De isolatiewaarden van de geluidsstudio’s is hoog, dus de muzikanten hebben geen last van elkaar. Het klimaat in de studio’s wordt op peil gehouden met  airconditioning en akoestische ventilatie.

 

Ontmoeten en inspireren
Ook was het de wens van het muziekcentrum om een plek te creëren waar muzikanten uit de regio elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Dit in de hoop dat het een positieve uitwerking heeft op de talentenkweekvijver in de regio. Ondanks de lange zoektocht naar een geschikt pand is de stichting geslaagd in haar opzet. De geluidsstudio’s van Merford spelen daar een dankbare rol in. Bezoek muziekcentrumwestland.nl voor informatie over het muziekcentrum.

Geluidsstudio’s bekijken en ervaren?

Showroom bezoeken
Wilt u onze geluidsstudio’s eens komen bekijken? In onze showroom staan drie typen studio’s die wij graag demonstreren. Maak voor uw bezoek aan ons even een afspraak, dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Wij maken graag tijd voor u vrij!

 
Geluidsstudios.nl (onderdeel van Merford)
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
Tel: +31 (0)183 643 845
Klantenservice@geluidsstudios.nl

Project

MUZIEK CENTRUM WESTLAND

Datum

Augustus 2014

Categorie
Muziek