Studiobricks broadcast studio, geluidsstudio en opnamestudio bij het ANP.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
18638
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18638,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Algemeen Nederlands Persbureau

Broadcast studio, geluidsstudio en opnamestudio voor het ANP.

Studiobricks Triple Wall broadcast geluidsstudio Studiobricks Triple Wall radiostation geluidsstudio.

Over dit project

 

Studiobricks broadcast studio, geluidsstudio en opnamestudio voor het ANP

In 2018 mocht Merford nieuwe Studiobricks studio’s leveren aan het ANP voor de toepassing van broadcast studio en opnamestudio. Een professioneel bedrijf, zoals het ANP, heeft dito geluidsstudio nodig. Juist daarom is er gekozen voor de studio’s van Studiobricks. Voor dit project zijn de Studiobricks Triple Wall geleverd.

 

De Studiobricks Triple Wall studio is niet zomaar een geluidsstudio, dit is het paradepaardje van Studiobricks. Voor het ANP leverde en monteerde Merford maatwerk studio’s. Deze op maat gemaakte studio’s worden gebruikt als broadcast studio en opnamestudio en zijn voorzien van alle gemakken. Zo is iedere studio uitgevoerd met extra geluidsisolerende ramen en glazen deuren. Ook is de akoestiek geoptimaliseerd voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid.

 

De studio’s van Studiobricks hebben naast een hoge isolatiewaarde talloze configuratie mogelijkheden. Denkt u aan extra ramen, deuren, ventilatie units of een airconditioning. In totaal zijn er meer dan 80 combinaties in afmetingen en accessoires beschikbaar. En om uw geluidsstudio een persoonlijk tintje te geven, zoals een huisstijl, is iedere RAL kleur mogelijk.

 

Een broadcast studio of opnamestudio voor uw activiteiten

Ons assortiment

In ons studio assortiment vindt u natuurlijk nog veel meer geluidsstudio’s, zoals de Studiobricks Double Wall en Voice Over Edition. Deze studio’s zijn zeker niet alleen voor professionele doeleinden geschikt. Ook de hobby muzikant kan zich uitleven in een Studiobricks geluidsstudio of opnamestudio.

Denkt u bijvoorbeeld aan de compacte geluidsstudio, studiocabine, Studiobricks One Plus. Dit is de meest verkochte studio voor de saxofonist en trompettist. Maar ook voor de enthousiaste drummer is er een drumcabine beschikbaar. Dit is het zelfde type geluidsstudio als in dit project, de Studiobricks Triple Wall.

Studiobricks geluidsstudio of opnamestudio bekijken en ervaren

Showroom bezoeken

Benieuwd of dat wij een studio voor u hebben en wilt u onze showroom bezoeken? U bent van harte welkom. Maak vandaag nog een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Categorie
Broadcasting