Geluidscabine, geluidsstudio, opnamestudio showroom van Merford.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
16392
page-template-default,page,page-id-16392,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studio showroom

U bent van harte welkom voor een demonstratie!

Studio showroom

Wilt u een geluidscabine, geluidsstudio of opnamestudio in onze showroom komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze studio showroom waar wij onze studio’s graag demonstreren! In onze studio showroom hebben wij voor u klaarstaan:

De Studiobricks Triple Wall geluidsstudio en opnamestudio. Met daarnaast de meest verkochte oefenstudio of home studio voor o.a. saxofonisten, de Studiobricks One Plus. En de nieuwe generatie Merford Geluidsstudio.

Geluidscabine, geluidsstudio, opnamestudio showroom én webshop

Akoestiekwinkel, de webshop voor studiobouwers
In het zelfde gebouw is ook de webshop van Merford gevestigd, Akoestiekwinkel.nl. Ook in de showroom van de Akoestiekwinkel bent u tijdens uw bezoek van harte welkom! U vindt daar alles voor het bouwen en inrichten van uw eigen bouwkundige geluidsstudio, geluidscabine of opnamestudio. Denkt u hierbij aan producten zoals absorptiepanelen, voorzetwanden en studiodeuren.
Afspraak maken studio showroom bezoek
Onze geluidsstudio showroom is geopend op afspraak. Maak voor uw bezoek even een afspraak, wij reserveren graag tijd voor u in onze agenda. Op deze manier hebben wij volop tijd voor u! Voor een afspraak kunt u ons e-mailen of bellen tijdens kantooruren:

Adresgegevens studio showroom:
Geluidsstudios.nl (onderdeel van Merford)
Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
Tel: +31 (0)183 643 845
Klantenservice@geluidsstudios.nl 

Klik hier voor routegegevens naar onze studio showroom

Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)