Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Audiometrie hoortest studio- Dé studio specialist van NL
Geluidsstudios.nl - Audiometrie hoortest studio- Dé studio specialist van NL
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio bouwen, Studiobricks
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks audiometrie cabine

Audiometrie hoortest cabine, voor de audicien & hoorwinkel

Studiobricks audiometrie cabine

De audiometrie cabine van Studiobricks is een aangepaste geluidsstudio voor het uitvoeren van een hoortest. Deze aangepaste cabine van Studiobricks wordt geleverd met een geluidsisolerende deur en raam, verlichting, kabeldoorvoer, absorptiepanelen en ventilatie unit. Het design van de audiometrie cabine ziet er fraai uit en past in iedere hoorwinkel of audicien praktijk.
Voor wie is de audiometrie cabine geschikt?
Deze Studiobricks geluidsstudio is met enkele aanpassingen geschikt gemaakt voor de audicien en hoorwinkel. Ook in een wat drukkere hoorwinkel kunt u met de audiometrie cabine de hoortest uitvoeren. Enkele eigenschappen en aanpassingen van deze cabine:
 • Extra raam voor oogcontact met cliënt.
 • Desk aan de buitenzijde.
 • Desk aan de binnenzijde.
 • Extra kabeldoorvoer.
 • Geluidsabsorberende panelen.
 • Aeropac akoestische ventilatie unit.

Specificaties audiometrie hoortest studio

Afmetingen

Een audiometrie studio is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Om deze aangepaste studio te kunnen plaatsen heeft u een plafondhoogte nodig van 240 cm. Op deze pagina ziet u de hoortest studio gebaseerd op de kleinste Studiobricks met deze afmetingen:

 • Buitenmaat: 138 x 106 x 226 cm (l x b x h).
 • Binnenmaat: 122 x 90 x 206 cm (l x b x h).
Geleverd bij de Studiobricks audiometrie studio:
De audiometrie studio wordt geleverd met de volgende accessoires:
 • Absorptiepanelen
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Deur met raam: 210 x 75 cm.
 • Geïsoleerd raam circa 90 x 60 cm.
 • Kleur mat wit
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking: Lichtgrijs.
 • Kabeldoorvoer voor 12 kabels

Technisch informatie
Het meetrapport van Studiobricks Audio Metrie kunt hier downloaden. De isolatiewaarden van Studiobricks producten zijn van binnen naar buiten gemeten en vice versa.

Extra opties

Een audiometrie cabine kan in iedere RAL kleur worden geleverd, dus ook in de kleuren van uw hoorwinkel. Opties zoals rolstoel oprijplaat, diverse afmetingen en grotere of meerdere ramen zijn op aanvraag mogelijk.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de Studiobricks audiometrie cabine? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan met uw specifieke wensen. Voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail: klantenservice@geluidsstudios.nl.

Offerte aanvragen

Uitleg van het Studiobricks-systeem

Beschrijving Studiobricks-systeem
De Studiobricks studio’s worden opgebouwd door het opstapelen van “Bricks”. Deze Bricks hebben een binnen- en een buitenkant en vormen zo een dubbele wand, of zelfs een driedubbele wandconstructie. Ook wel de Double Wall en Triple Wall genoemd. Iedere Studiobricks studio bestaat uit het box-in-box principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst.

Omdat de “Bricks” onderling niet geschroefd of gelijmd worden kunt u de cabine afbouwen en verplaatsen wanneer nodig. Gaat u verhuizen of staat de cabine toch net niet op de juiste plaats dan kunt u deze dus gewoon verplaatsen. Bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.
Isolatiewaarden Studiobricks audiometrie studio
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB(a) op. De meeste omgevingsgeluiden vallen weg en de akoestiek van de meegeleverde absorptiepanelen is meteen hoorbaar.
Het aanvoeren van verse lucht gebeurt fluisterstil door de Siegenia ventilatie unit, de Aeropac. Deze unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige plafond dat functioneert als een suskast.

Levertijd audiometrie studio

Een audiometrie studio wordt op bestelling geproduceerd. Het betreft een buiten standaard product. De levertijd is ongeveer 8 tot 10 weken.

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobrick producten graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek een afspraak met ons dan reserveren wij tijd in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om het product te demonstreren.
Bezoek onze showroom