Studiobricks Office Solutions, demontabele prefab kantoorunit en werkplek
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
20201
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20201,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks Office Solutions

Demontabele, prefab kantoorunit en werkplek van Studiobricks

Kantoorunit Meet Up met Skylight

Demontabele, prefab kantoorunit en werkplek van Studiobricks

Studiobricks Office Solutions, Meet Up! Dé demontabele kantoorunit en werkplek
Opzoek naar een demontabele, prefab kantoorunit of werkplek? Dan is de demontabele en verplaatsbare kantoorunit, werkplek of vergaderruimte van Studiobricks wellicht iets voor u! Maak kennis met de Meet Up, de modulaire kantooroplossing van Studiobricks. Dé oplossing om in lawaaiige omgevingen in stilte te werken!

Het alternatief voor een kostbare verbouwing komt in de vorm van de Studiobricks Office Solutions. Een demontabel en modulair vertrek, unit of booth, met uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, gebaseerd op het succes van Studiobricks geluidsstudio’s.

Toepassingen van de kantoorunit en werkplek van Studiobricks
De Studiobricks Meet Up unit kunt u inzetten als tijdelijke of vaste kantoorruimte, leslokaal of werkplek. Dit is een modulaire, prefab kantoorunit én dus verplaatsbaar. Ideaal voor wanneer u (tijdelijk) extra werkplekken wilt creëren binnen uw organisatie. Een Studiobricks Office Solution kan een goed alternatief zijn voor een verbouwing wanneer u gevestigd bent in een gehuurd gebouw, dat u liever niet wilt verbouwen. Enkele toepassingen van de Meet Up kantoorunit en werkplek zijn:

 • Muziek- of leslokaal in het onderwijs.
 • Kantoorunit of werkplek in fabrieks- of productiehal.
 • Luister- of testruimte in muziekwinkel.

Verplaatsbare prefab kantoorunit en werkplek van Studiobricks

Afmetingen en specificaties
Meet Up kantoorunits en werkplek zijn er in tal van afmetingen, de kleinste variant meet van binnen 240 cm breed, 240 cm diep en 210 cm hoog. De grootste unit, ruim genoeg voor 10 personen, heeft een afmeting van 600 cm breed, 450 cm breed en 270 cm hoog. Heeft u een specifieke wens qua afmetingen, neemt u dan contact met ons op.

Afwerking Studiobricks Meet Up
De binnenzijde en de buitenzijde van de Meet Up kantoorunit is afgewerkt met een mat witte coating. Om de unit beter in uw interieur te laten passen zijn alle RAL kleuren tegen een meerprijs mogelijk. Afhankelijk van de gewenste afmetingen van uw Meet Up werkplek kan deze worden geleverd met tal van extras, zoals:

 • Diverse kleuren akoestische panelen.
 • Extra deuren (met slot).
 • Extra ramen (én dakramen).
 • Ventilatie unit.
 • Geïntegreerde LED verlichting.
 • Vloerbedekking en meubilair.
 • VESA monitor en TV beugels.
 • Data en stoom kabeldoorvoer.

Isolatiewaarde Studiobricks Meet Up
Een Studiobricks Meet Up unit heeft ongeveer dezelfde isolatiewaarde als de Studiobricks geluidsstudio’s, zo’n 44 dB. U bent dus verzekerd van een werkplek of lesruimte waar u ongestoord kunt studeren, werken of vergaderen. Via deze link kunt het meetrapport downloaden

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een Studiobricks Meet Up kantoorunit of werkplek? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt hetzelfde e-mailadres gebruiken: klantenservice@geluidsstudios.nl..

Offerte aanvragen

Beschrijving Meet Up! Dé demontabele kantoorunit en werkplek

Het modulaire Studiobricks systeem
Alle Studiobricks producten, of dit nu een geluidsstudio of kantoorunit is, bestaat uit modulaire bouwstenen, “Bricks”. Deze Bricks hebben een binnenkant en een buitenkant en vormen zo een dubbele wand- en plafondconstructie.

Een Studiobricks geluidsstudio’s en kantoorunit, of werkplek, bestaat uit het doos-in-doos principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst. En omdat de Bricks onderling ook niet definitief met elkaar worden verbonden kunt u de kantoorunit demonteren en verplaatsen wanneer nodig.

Gaat u verhuizen of staat de unit toch net niet op de juiste plaats dan kunt u deze dus verplaatsen. De meerwaarde; geen montagekosten en geen aanpassingen aan het gebouw, zeker aantrekkelijk als u in een huurpand bent gevestigd en zo tijdelijk als u zelf wilt!

Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Afspraak maken

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks Triple Wall graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak met ons. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio uitgebreid te demonstreren.

Bezoek onze showroom