Geluidsstudio, opnamestudio & muziekstudio, Studiobricks Double Wall.
Studiobricks Double Wall | Geluidsstudio
Geluidsstudio, opnamestudio, muziekstudio, Studiobricks
16421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks Double Wall

Geluidsstudio, opnamestudio & muziekstudio, de Studiobricks Double Wall!

Studiobricks Double Wall | Geluidsstudio

Geluidsstudio, opnamestudio en muziekstudio van Studiobricks

Studiobricks Double Wall
Op zoek naar een geluidsstudio, opnamestudio of muziekstudio? Een studio die u zelf op kunt bouwen en verplaatsen of verhuizen wanneer nodig? Dan is een studio van Studiobricks precies wat u zoekt! Met een geluidsstudio van Studiobricks haalt u een professioneel en compleet studioproduct in huis.

Iedere Studiobricks geluidsstudio’s bestaat uit modulaire blokken, Bricks genoemd. Door deze eenvoudige manier van bouwen heeft u in korte tijd een volwaardige geluidsstudio of muziekstudio opgezet. Zonder speciale gereedschappen. Met de meegeleverde accessoires kunt u na montage direct aan de slag. En het fraaie design van Studiobricks past in ieder interieur.

Voor wie is de Studiobricks geschikt?
De geluidsstudio van Studiobricks is geschikt voor iedereen die in alle vrijheid en op ieder moment van de dag muziek wilt maken, saxofoon spelen of zang wilt opnemen. Met de goed geïsoleerde studio’s van Studiobricks is dit mogelijk! Nog enkele voorbeelden waar een Studiobricks geschikt voor is:

 • Muzieklokaal of leslokaal in het onderwijs.
 • Belcel of kantoor in een beursgebouw of productiehal.
 • Home studio voor thuisgebruik.
 • Professionele geluidsstudio voor muzikant, DJ, producer.
 • Luisterruimte of repetitieruimte in de muziekwinkel.

Geluidsstudio, opnamestudio & muziekstudio, Studiobricks Double Wall

Specificaties en afmetingen

De kleinste varianten Studiobricks zijn de ‘One‘ en de ‘One Plus‘, deze studio’s zijn ideaal voor gebruik als belcel, Vocal Booth of saxofoon studio. Deze studio’s passen al in een ruimte met een plafondhoogte van 231 cm!.

De afmetingen van een Double Wall studio begint met een buitenafmeting van 138 x 138 x 226 cm, binnenafmeting 122 x 122 x 210 cm. Opvolgende afmetingen zijn verkrijgbaar in stappen van 30 cm breder en dieper, tot maximaal 900 x 510 x 225 cm! Op onze webshop vindt u een klein aantal modellen.

Afwerking van Studiobricks
De binnenzijde en buitenzijde van de studio zijn afgewerkt in een mat witte coating. Alle RAL kleuren zijn mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt de studio geleverd met:


 • ECO45 absorptiepanelen.
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Standaard deur met raam.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting.
 • Vloerbedekking, kleur grijs.
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

Technische informatie
Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks Double Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk studio’s
Uw studio kan ook op maat worden gemaakt of uitgevoerd met extra ramen en deuren of specifieke afmetingen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een airconditioning, extra ventilatie units en maatwerk ruimte akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in een studio? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen, of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, kunt u ons een e-mail sturen: klantenservice@geluidsstudios.nl.

Offerte aanvragen


Demontabel en modulair Studiobricks systeem

Beschrijving Studiobricks systeem
Een Studiobricks studio wordt opgebouwd door het opstappelen van “Bricks”. De Bricks hebben een binnenkant en een buitenkant en vormen zo een dubbele of driedubbele wand- en plafondconstructie. Ook wel de Double en Triple Wall genoemd.

Iedere Studiobricks studio bestaat uit het doos-in-doos principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst. Omdat de Bricks onderling niet worden vast geschroefd of gelijmd kunt u de studio demonteren en verplaatsen wanneer nodig. Gaat u verhuizen of staat de studio toch net niet op de juiste plaats dan kunt u de studio dus verplaatsen. Bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.

Isolatiewaarden Studiobricks Double Wall
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB(a) op. Gemeten volgens de ISO 717-1 meetmethode. Omgevingsgeluiden vallen weg en de akoestiek van de meegeleverde absorptiepanelen is meteen merkbaar.

De aanvoer van verse lucht gebeurt fluisterstil door de akoestische Aeropac ventilatie unit. Deze ventilatie unit zorgt voor de aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het dubbelwandige plafond dat functioneert als afvoerkanaal.

Studiobricks Bricks Double Wall
Studiobricks Triple Wall studio
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek met ons een afspraak. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio te demonstreren.

Bezoek onze showroom