Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Studiobricks Double Wall - Dé studio specialist van NL.
Geluidsstudios.nl - Studiobricks Double Wall - Dé studio specialist van NL.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio bouwen, Studiobricks
16421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks Double Wall

Geluidsstudio voor DJ's, drummers, producers & muzikanten

Studiobricks Double Wall

Bent u op zoek naar een complete geluidsstudio die u zelf gemakkelijk op kunt bouwen en verplaatsen of verhuizen wanneer nodig? Dan is een studio van Studiobricks precies wat u zoekt! Met Studiobricks haalt u een professionele en complete geluidsstudio in huis.

Alle Studiobricks studioproducten bestaan uit modulaire onderdelen de zogenoemde Bricks. Door deze eenvoudige manier van bouwen heeft u in een korte tijd een volwaardige studio opgezet. En dat zonder speciale gereedschappen. Met de meegeleverde accessoires kunt u na montage direct aan de slag. Het fraaie design van Studiobricks past in ieder interieur.

Voor wie zijn Studiobricks geluidsstudio’s geschikt?
Geluidsstudio’s van Studiobricks zijn niet alleen geschikt voor muzikanten. Sterker nog, iedereen die een stille en goed geïsoleerde ruimte zoekt kan met een Studiobricks uit de voeten! Enkele voorbeelden zijn:

 • Muzieklokaal of leslokaal in het onderwijs.
 • Belcel of telefooncel in een beursgebouw of productiehal.
 • Spreekkamer in een dokterspraktijk.
 • Hoortest cabine of audiometrie ruimte in een hoorwinkel.
 • Professionele geluidsstudio voor muzikant, DJ, producer.
 • Luister- of testruimte in de muziekwinkel.

Specificaties Studiobricks Double Wall

Afmetingen

De kleinste variant Studiobricks is de ‘One’ met een binnenafmeting van 122 x 90 x 210 cm. Dat maakt deze studio een ideale vocal booth of belcel. De typen One en One Plus (de enige studio’s met een naam) passen in een ruimte met een plafondhoogte van 231 cm.

Standaard studio afmetingen zijn verkrijgbaar in stappen van 30 cm breder en dieper met een maximale afmeting van maar liefst 900 x 510 x 225 cm! Op onze webshop vindt u een klein aantal modellen. Lees meer.

Afwerking van de Studiobricks
De binnen- en buitenzijde van de studio zijn afgewerkt met een mat witte coating. Alle RAL kleuren zijn voor een meerprijs mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Verder wordt de studio geleverd met:


 • ECO45 absorptiepanelen
 • Aeropac ventilatie unit
 • Standaard deur met raam
 • Verlengsnoer
 • LED verlichting
 • Vloerbedekking, kleur grijs
 • Roxtec kabeldoorvoer, voor 4 kabels

Technische informatie
Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks Double Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk studio’s
Uw studio kan ook op maat worden gemaakt of uitgevoerd met extra ramen en deuren of specifieke afmetingen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor airconditioning, extra ventilatie units en maatwerk ruimte akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in een studio? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons een e-mail sturen: klantenservice@geluidsstudios.nl.

Offerte aanvragen


Uitleg van het Studiobricks-systeem

Beschrijving Studiobricks-systeem
Studiobricks studio’s worden opgebouwd door het opstappelen van “Bricks”. De Bricks hebben een binnen- en een buitenkant en vormen zo een dubbele of zelfs een driedubbele wand- en plafondconstructie. Ook wel de Double Wall en Triple Wall genoemd.

Iedere Studiobricks studio bestaat uit het box-in-box principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst. Omdat de “Bricks” onderling niet worden geschroefd of gelijmd kunt u de studio afbouwen en verplaatsen wanneer nodig. Gaat u verhuizen of staat de studio toch net niet op de juiste plaats dan kunt u de studio dus gewoon verplaatsen. Bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.

Isolatiewaarden Studiobricks Double Wall
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB(a) op, volgens de ISO 717-1 meetmethode. Omgevingsgeluiden vallen weg en de akoestiek van de meegeleverde absorptiepanelen is meteen merkbaar.

De aanvoer van verse lucht gebeurt fluisterstil door de akoestische ventilatie unit van Siegenia, de Aeropac. Deze unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige plafond dat functioneert als afvoerkanaal.

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek met ons een afspraak. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio te demonstreren.

Bezoek onze showroom