Studiobricks geluidsstudio, oefenstudio, repetitiestudio. Ideale thuisstudio!
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Studiobricks, geluidsstudio, oefenstudio, repetitiestudio
16425
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16425,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks One Plus

De meest verkochte oefenstudio voor saxofonisten, stemacteurs en, zangers!

Studiobricks One Plus | Dubbelwandige Geluidsstudio

Studiobricks geluidsstudio, oefenstudio en repetitiestudio

Studiobricks One Plus

De Studiobricks One Plus is dé geluidsstudio, oefenstudio en repetitiestudio voor de saxofonist, stemacteur of zangtalent. Zoekt u een geluidsstudio van niet al té groot formaat om thuis te oefenen? Of bent u een stemacteur die vanuit huis wilt werken? Dan is de Studiobricks One Plus precies wat u zoekt!

Met de Studiobricks haalt u een complete en professionele geluidsstudio in huis. De studio bestaat uit modulaire onderdelen, Bricks, die u binnen korte tijd opbouwt tot een volwaardige oefenstudio of vocalbooth. Zonder speciale gereedschappen. Een Studiobricks geluidsstudio ziet er fraai uit en past in ieder interieur.

Voor wie is de Studiobricks One Plus geluidsstudio geschikt?
Deze geluidsstudio is geschikt voor een ieder die in stilte wilt oefenen of werken. Dit kan met een instrument zijn, zoals een saxofoon, maar ook zangtalent kan de studio als oefenstudio gebruiken. Studiobricks studio’s zijn ook te gebruiken als:

 • Vocalbooth voor stemacteur.
 • Telefooncel in lawaaiige ruimten.
 • Repetitiestudio voor solisten.
 • Opnamestudio binnen een geluidsstudio.
 • Luisterruimte of testruimte in een muziekwinkel.

Studiobricks geluidsstudio, oefenstudio en repetitiestudio

Afmetingen en specifacties

Een Studiobricks One Plus kan in een ruimte worden geplaatst met een plafondhoogte van tenminste 231 cm. De afmetingen van een One Plus zijn:

 • Binnenmaat: 152 x 90 x 210 cm (l x b x h).
 • Buitenmaat: 168 x 106 x 222 (l x b x h).

Meegeleverd met de studio:

 • ECO45 absorptiepanelen (lichtgrijs).
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Geluidsisolerende deur: 210 x 75 cm.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting.
 • Vloerbedekking: lichtgrijs.
 • Kabeldoorvoer voor 4 kabels.
 • *Bass trap is optioneel.

Technische informatie
Via deze link vindt u het meetrapport van de Studiobricks One Plus. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Extra opties

De geluidsstudio’s van Studiobricks worden standaard geleverd in een mat witte kleur, maar iedere RAL kleur is mogelijk.

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in deze studio? U vindt hem op onze webshop. Voor vragen, een offerte of het maken van een afspraak kunt u ons een e-mail sturen: klantenservice@geluidsstudios.nl.

Offerte aanvragen

Uitleg van het Studiobricks systeem

Beschrijving Studiobricks systeem
De studio’s van Studiobricks worden opgebouwd door het opstapelen van de “Bricks”. Deze Bricks hebben een binnen- en een buitenkant en vormen zo een dubbele of driedubbele wand- en plafondconstructie. Ook wel de Double Wall en Triple Wall genoemd. Iedere Studiobricks geluidsstudio bestaat uit het doos-in-doos principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst.

Omdat de Bricks onderling niet verlijmd of geschroefd hoeven te worden kunt u de studio afbouwen en verplaatsen wanneer nodig. Dus gaat u verhuizen of staat de studio toch nét niet op de juiste plaats, dan kunt u de studio verplaatsen. Een bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.

Isolatiewaarden Studiobricks One Plus
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB(a) op. Omgevingsgeluiden vallen meteen weg en de akoestiek van de meegeleverde absorptiepanelen is meteen merkbaar.

Het aanvoeren van lucht gebeurt fluisterstil door de Aeropac akoestische ventilatie unit. Deze ventilatie unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige plafond dat functioneert als afvoerkanaal.

Studiobricks Bricks Double Wall
Studiobricks Triple Wall studio
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Levertijd
De Studiobricks One Plus is meestal op voorraad op onze webshop en binnen enkele dagen leverbaar. Mocht deze uit de voorraad zijn dan bedraagt de levertijd ongeveer 2 weken.

Showroom
Wilt u de Studiobricks geluidsstudio’s graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak met ons dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de studio’s uitgebreid aan u te demonstreren.

Bezoek onze showroom