Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Studio Bricks One - Dé specialist van NL.
Geluidsstudios.nl - Studio Bricks One - Dé specialist van NL.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio huren, Studio Bricks
16423
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16423,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks One

Geschikt voor muziekanten, voice overs, zangers

Studiobricks One

Op zoek naar een complete geluidsstudio die u makkelijk zelf in elkaar kunt zetten, uit elkaar kunt halen en kunt opbergen? Dan is een geluidsstudio van Studiobricks precies wat u zoekt! Met de Studiobricks One haalt u in één keer een professionele geluidsstudio in huis. Dankzij het handige blokkensysteem (waar de naam van is afgeleid) zet u binnen korte tijd de studio op. U hebt vrijwel geen gereedschap nodig. De studio wordt geleverd met een geluidsisolerende deur, verlichting, doorvoerbekabeling, absorptiepanelen en een Aeropac SN stille ventilatie-unit.
Deze geluidsstudio bestaat uit modulaire onderdelen die u binnen korte tijd opbouwt tot een volwaardige oefenruimte, opnameruimte, vocalbooth, luisterruimte, gespreksruimte, etcetera. Na montage kunt u direct aan de slag. Een Studiobricks geluidsstudio ziet er fraai uit en past daarom bij ieder interieur.


Voor wie zijn Studiobricks geluidsstudio’s geschikt?

Een Studiobricks geluidsstudio is niet alleen geschikt voor muzikanten. Sterker nog, iedereen die een stille ruimte zoekt kan met een Studiobricks-systeem uit de voeten!
De Studiobricks zijn een ideale oplossing in:

 • Het onderwijs voor kinderen met concentratieproblemen of als ruimte voor bijlessen.
 • Rumoerige ruimten zoals een beursgebouw of productiehal als telefooncel of separatieruimte.
 • De dokterspraktijk als spreekkamer.
 • Ziekenhuizen en klinieken als stille ruimte voor gehoortests.
 • Voor muzikanten en producers als professionele geluidsstudio.
 • In de muziekwinkel als luister- of testruimte.

Specificaties Studiobricks One

Afmetingen

De Studiobricks One is in verschillende maten verkrijgbaar. De minimale hoogte van de ruimte waarin de studio komt te staan moet 227cm zijn.
De Studio’s zijn in de volgende afmetingen beschikbaar:

 

 • Buitenmaat: 138 x 108 x 225 (L x B x H)
 • Binnenmaat: 120 x 90 x 204 (L x B x H)

 

Afwerking van de Studiobricks One

 • Afwerking: Vicoustic
 • Absorptie: 2x Flexi A50
 • Reflectiepaneel: Nee
 • BassTraps: Nee
 • Aeropac SN stille ventilatie-unit
 • Acoustic glazen deur: 75cm x 210cm
 • Lak: wit
 • Verlengsnoer: ja
 • LED verlichting: 30 cm LED verlichting
 • Vloerbedekking: donkerblauw
 • Kabeldoorvoer: 4 doorvoerpunten
 • Gewicht: 445 kg

Technisch informatie
Download hier het meetrapport van Studiobricks One.


Extra opties

Kleur: standaard wit, overige kleuren 10% toeslag op cabineprijs. Voor alle kleuren verwijzen wij naar http://www.ralcolor.com.

 

Prijzen

Voor vragen over de specificaties van andere studio’s kunt ons offerte formulier invullen.

 

Mocht u technische vragen hebben dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Of stuur een e-mail naar klantenservice@geluidsstudios.nl.

Offerte aanvragen

Uitleg van het Studiobricks-systeem

Studiobricks kunt u het beste vergelijken met de bouwstenen van Lego. Het systeem is namelijk niet veel complexer dan dat. De Studiobricks bouwstenen hebben een messing-en-groefverbinding, waardoor ze strak op elkaar passen en geluidslekken worden voorkomen. Iedere bouwsteen stapelt u eenvoudig op zonder dat u lijm, schroeven of gereedschap nodig hebt. Houten deuvels zorgen voor extra grip zodat de wanden een solide geheel vormen. Ook het plafond/dak wordt op deze manier geplaatst en voorzien van een extra afdichtingsband om geluidslekken te verkomen. De bijgeleverde geluidsisolerende deur wordt volgens hetzelfde principe geplaatst. Ook voor het monteren van de deur heeft u geen gereedschap nodig. De deur is voorzien van een akoestisch geisoleerd raam. Dit maakt de deur zwaarder, waardoor wij u aanraden om de deur met twee personen te monteren.


Hoe stil is stil?

Wanneer u de deur achter u sluit valt direct op dat omgevingsgeluiden volledig wegvallen. Het aanvoeren van verse lucht gebeurt fluisterstil door de bijgeleverde Aeropac SN stille ventilatie-unit. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige plafond dat ook functioneert als afvoerkanaal. Lucht kan de ruimte uit, maar het geluid blijft achter in de studio. De gecertificeerde meetmethode NF S31-057 wees een isolatiewaarde van maar liefst 43,7 dB(A) uit! U kunt dit vergelijken met een geluidsreductie van minimaal 65%. Tel daar nog de isolatiewaarde van uw eigen pand bij op en dan kunt u concluderen dat eventuele geluidsoverlast drastisch omlaag gaat.

Levertijden

Het Studiobricks One pakket wordt voor u op bestelling gemaakt en rechtstreeks vanuit de fabriek naar u verzonden. De witte uitvoering kan snel geleverd worden. Voor extra opties vraag naar de levertijden.

 

Showroom
Wilt u de Studiobricks One graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Tip: maak voor uw bezoek met ons een afspraak. Wij reserveren namelijk graag voor u tijd in onze agenda om het product uitgebreid aan u te kunnen demonstreren.

Bezoek onze showroom