Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudios.nl - Triple Wall Geluidsstudio - Dé studio specialist van NL.
Geluidsstudios.nl - Triple Wall Geluidsstudio - Dé studio specialist van NL.
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland.
Geluidsstudios, studio kopen, studio bouwen, Studiobricks
16428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16428,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks Triple Wall

Professionele Triple Wall geluidsstudio voor radiostations, producers, muzikanten en voice-over.

Studiobricks Triple Wall

Het topmodel geluidsstudio van Studiobricks is ongetwijfeld de Triple Wall. De extra zwaar uitgevoerde geluidsstudio met de hoogste isolatiewaarden. Met de Studiobricks Triple Wall haalt u één van de best isolerende professionele geluidsstudio of drumcabine in huis.

Dankzij het handige bricks-systeem (waar de naam van is afgeleid) zet u binnen korte tijd de studio op zonder specialistisch gereedschap. De geluidsstudio wordt geleverd met een extra zware geluidsisolerende deur, verlichting, kabeldoorvoer, absorptiepanelen en een Aeropac stille ventilatie unit.

Enkele toepassingen voor de Studiobricks Triple Wall Geluidsstudio
Deze professionele studio, met extra zware deur, wanden en ramen, is vooral geschikt als:

 • Drumcabine.
 • Muzieklokaal.
 • Opnamestudio
 • Productiestudio.
 • Radio- en omroepstudio.

Specificaties Triple Wall Geluidsstudio

Afmetingen

De Studiobricks Triple Wall is in vele afmetingen verkrijgbaar en met (extra) ramen en deuren wanneer wenselijk. Op onze webshop Akoestiekwinkel.nl hebben wij één model als voorbeeld geplaatst. Lees meer.

Ook dit type Studiobricks is in vele afmetingen beschikbaar. De kleinste heeft een buitenafmeting van 138 x 138 x 229 cm (l x b x h). De afmetingen van binnen zijn 116 x 116 x 208 cm (l x b x h). Alle opeenvolgende afmetingen zijn 30 cm breder en 30 cm dieper. De grootst leverbare Studiobricks is maar liefst 900 x 510 x 225 cm (l x b x h). Een Studiobricks op maat laten maken is ook mogelijk, informeert u naar de mogelijkheden.

Afwerking van de Studiobricks Triple Wall
De binnen- en buitenzijde van de studio zijn afgewerkt met een mat witte coating. Alle RAL kleuren zijn tegen een meerprijs mogelijk. De studio’s zijn vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Afhankelijk van de afmeting van de studio wordt deze compleet geleverd met:

 • ECO45 absorptiepanelen, 4 stuks.
 • Studiobricks BTrap, 2 stuks.
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Deur: zonder raam, 210 x 75 x 11 cm.
 • Lak: mat wit.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting: 120 cm lichtbalk.
 • Vloerbedekking: kleur grijs
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels

Technisch informatie
Download hier het meetrapport van Studiobricks Triple Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk studio

Uw studio kan ook op maat worden gemaakt en uitgevoerd met extra deuren en ramen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor airconditioning, extra ventilatie units en aangepaste akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een studio? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons een e-mail sturen: klantenservice@geluidsstudios.nl..

Offerte aanvragen

Uitleg van het Studiobricks-systeem

Beschrijving Studiobricks-systeem
Een Studiobricks geluidsstudio wordt opgebouwd door het opstapelen van “Bricks”. De Bricks hebben een binnen- en een buitenkant en vormen zo een dubbele of zelfs een driedubbele wand- en plafondconstructie. Ook wel de Double Wall en Triple Wall genoemd. Iedere Studiobricks bestaat dus uit het box-in-box principe en wordt zonder verbinding met het gebouw geplaatst. Omdat de “Bricks” onderling niet verlijmd of vastgespijkerd hoeven te worden kunt u de studio afbouwen en verplaatsen wanneer nodig. Gaat u verhuizen of staat de studio toch net niet op de juiste plaats dan kunt u de studio dus gewoon verplaatsen. Bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.

Isolatiewaarden Studiobricks Triple Wall

Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,7 dB(a) op. Gemeten volgens methode ISO 717-1. Omgevingsgeluiden vallen meteen weg en de akoestiek van het meegeleverde akoestische pakket is meteen merkbaar.

Het aanvoeren van verse lucht gebeurt fluisterstil door de akoestische ventilatie unit van Siegenia, de Aeropac SN. Deze unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige plafond dat ook functioneert als afvoerkanaal.

Afspraak maken


Showroom bezoeken

Wilt u de Studiobricks Triple Wall graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek een afspraak met ons. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio uitgebreid te kunnen demonstreren.

Bezoek onze showroom