Studiobricks Triple Wall geluidscabine, geluidsstudio en opnamestudio.
Dé geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren, Studiobricks, Bouwkundige studio, demontabele kantoorunit,
16428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16428,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks Triple Wall

Professionele Triple Wall geluidsstudio voor radiostations, producers, muzikanten en voice-over.

Studiobricks Drumcabine

Studiobricks geluidscabine, geluidsstudio of opnamestudio

Studiobricks Triple Wall geluidscabine, geluidsstudio en opnamestudio.
Dit zijn enkele toepassingen waar deze extra zwaar uitgevoerde studio in uitblinkt. Met de Studiobricks Triple Wall haalt u één van de best isolerende en professionele geluidsstudio’s in huis. Deze Studiobricks variant zullen wij als eerst adviseren wanneer uw activiteiten zich focussen als nieuwszender, podcasting, voice-over of zangtalent.

De studio’s van Studiobricks zijn demontabel en dus te verplaatsen. Dankzij het handige modulaire ‘Bricks systeem’ zet u binnen korte tijd de studio zelf op. Hier is geen specialistisch gereedschap voor nodig, of wij doen het voor u! De geluidsstudio wordt geleverd met een extra zware geluidsisolerende deur, kabeldoorvoer, absorptiepanelen en een Aeropac ventilatie unit.

Toepassingen voor de Studiobricks Triple Wall geluidscabine en geluidsstudio
Enkele voorbeelden waar de Triple Wall studio ook voor geschikt is:

 • Drumcabine.
 • Muzieklokaal.
 • Opnamestudio
 • Podcasting studio.
 • Radio- en omroepstudio.

Studiobricks Triple Wall geluidscabine, geluidsstudio en opnamestudio

Afmetingen, isolatiewaarden en specs

De Studiobricks Triple Wall is in vele afmetingen verkrijgbaar en met (extra) ramen en deuren wanneer wenselijk. Op onze webshop, Akoestiekwinkel.nl, hebben wij één model als voorbeeld geplaatst. Lees meer.

De kleinste Triple Wall heeft een buitenafmeting van 138 x 138 x 229 cm (l x b x h). En een binnenafmeting van 116 x 116 x 208 cm (l x b x h). Alle opeenvolgende afmetingen zijn 30 cm breder en 30 cm dieper. De grootst leverbare Studiobricks is maar liefst 900 x 510 x 225 cm (l x b x h). Een Studiobricks op maat laten maken is ook mogelijk, informeert u naar de mogelijkheden.

Afwerking van de Studiobricks Triple Wall
De binnenzijde en de buitenzijde van de studio zijn afgewerkt met een mat witte coating. Alle RAL kleuren zijn tegen een meerprijs mogelijk. De studio is vanuit de fabriek al voorzien van een aantal absorptiepanelen. Afhankelijk van de afmetingen van de studio wordt deze compleet geleverd met:

 • ECO45 absorptiepanelen.
 • Studiobricks BTrap.
 • Aeropac ventilatie unit.
 • Deur, zonder raam, 210 x 75 x 11 cm.
 • Lak: mat wit.
 • Verlengsnoer.
 • LED verlichting: 120 cm lichtbalk.
 • Vloerbedekking, kleur grijs.
 • Roxtec kabeldoorvoer voor 4 kabels.

Technisch informatie
Download hier het meetrapport van Studiobricks Triple Wall. De isolatiewaarden van de studio zijn van binnen naar buiten en vice versa gemeten.

Maatwerk

Uw studio kan ook op maat worden gemaakt en uitgevoerd met extra deuren en ramen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een airconditioning, extra ventilatie units en aangepaste akoestiek. Montage op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een Studiobricks? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor technische vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom kunt hetzelfde e-mailadres gebruiken: klantenservice@geluidsstudios.nl..

Offerte aanvragen

Beschrijving Studiobricks systeem

Het modulaire Studiobricks systeem
Een Studiobricks is modulair en demontabel en wordt opgebouwd door het opstapelen van “Bricks”. De Bricks hebben een binnenkant en een buitenkant. Zo vormen de Bricks een driedubbele wand- en plafondconstructie. Iedere Studiobricks bestaat zo uit het doos-in-doos principe en worden zonder verbinding met het gebouw geplaatst.

Omdat de Bricks onderling niet worden verlijmd of geschroefd blijft de studio demontabel. Gaat u verhuizen of staat de studio toch net niet op de juiste plaats, dan kunt u de studio dus gewoon verplaatsen. Bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.

Isolatiewaarden Studiobricks Triple Wall

Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,7 dB(a) op. Gemeten volgens de methode ISO 717-1. De omgevingsgeluiden vallen weg en de akoestiek van het meegeleverde akoestische pakket wordt merkbaar.

Het ventileren van de studio gebeurt fluisterstil met de Aeropac akoestische ventilatie unit. Deze meegeleverde ventilatie unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Het afvoeren van lucht gaat door het ingenieuze dubbelwandige dak dat functioneert als afvoerkanaal en suskast.

Studiobricks Bricks Double Wall
Studiobricks Triple Wall studio
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Afspraak maken

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks Triple Wall graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak met ons. Dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda om de studio uitgebreid te demonstreren.

Bezoek onze showroom