Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Geluidsstudio en opnamestudio voor stemacteur, voice-over en zangtalent
Geluidsstudio en opnamestudio voor stemacteur, voice-over en zangtalent
Dé Geluidsstudio specialist van Nederland & België!
Geluidsstudio, muziekstudio, geluidscabine, studiobouw, demontabele drumcabine, geluidsisolatie, studiodeuren,
17693
page-template-default,page,page-id-17693,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studiobricks Voice Over Edition

Geluidsstudio en opnamestudio voor de professionele stemacteur, voice-over & zangtalent!

Studiobricks Voice Over Geluidsstudio

Geluidsstudio en opnamestudio voor stemacteur, voice-over en zangtalent
Een stemacteur of zangtalent is vaak op zoek naar een geluidsstudio met specifieke eigenschappen. Dit is naast hoge isolatiewaarden ook een perfecte akoestiek. Vindt u deze eigenschappen ook belangrijk voor uw werk als voice-over, stemacteur of zangtalent? Dan is de goed uitgeruste Studiobricks Voice Over iets voor u!

Deze Studiobricks variant, Voice Over Edition, is voorzien van alle denkbare opties voor het opnemen van zowel spraak als zang. De studio wordt geleverd met een akoestiekpakket én Yellowtec M!ka pakket. Een must voor stemacteur en zangtalent. Het accessoire pakket bevat o.a:
Yellowtec M!ka pakket:

 • Monitor arm M Aluminium.
 • Copy Stand DIN A3.
 • Wall Pole en Pole Halter.
 • Microfoon arm M Aluminium.
 • TV wandbeugel VESA (max.13 -27 inch).
 • Desk 90 x 35 cm (op 87 cm hoogte).

Studiobricks Voice Over pakket:

 • Studiobricks absorptiepanelen & bass trap.
 • Aeropac akoestische ventilatie unit.
 • LED verlichting.
 • Roxtec kabeldoorvoer.
 • Verlengsnoer. 
 • Tapijt.Geluidsstudio voor stemacteur, voice-over en zangtalent

Specificaties Studiobricks Voice Over Edition
De studio wordt opgebouwd door het opstapelen van “Bricks”. Deze Bricks hebben een binnen- en buitenkant en vormen zo een dubbelwandige of een drie dubbelwandige studio. Ook wel de Double Wall en Triple Wall genoemd. Beide typen kunnen in een Voice Over Edition worden geleverd en diverse afmetingen.

Een Studiobricks bestaat uit het doos-in-doos principe omdat deze zonder starre verbinding met het gebouw wordt geplaatst. Doordat de Bricks onderling niet worden vastgeschroefd of verlijmd kunt u de studio verplaatsen wanneer nodig. Gaat u verhuizen of staat de studio niet op de juiste plaats, dan kunt u de studio gewoon verplaatsen. Een bijkomend voordeel, geen montagekosten! Lees meer.
Isolatiewaarden Studiobricks VO Edition
Wanneer u de geluidsisolerende deur van de studio achter u dichttrekt valt direct de isolatiewaarde van 44,8 dB op. De omgevingsgeluiden vallen hierdoor weg. En wat ook meteen opvalt is de droge akoestiek. Het uitgebreide akoestische pakket, met extra absorptiepanelen en dikke bass trap, zorgt hiervoor.
Het aanvoeren van verse lucht gaat fluisterstil dankzij de Aeropac ventilatie unit. Deze unit zorgt voor een continue aanvoer van gefilterde lucht en is volledig instelbaar. Voor de afvoer van lucht zorgt het ingenieuze dubbelwandige plafond, dat ook functioneert als suskast.

Offerte en showroom bezoeken

Offerte aanvragen
Bent u geïnteresseerd in de Studiobricks Voice-Over studio? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor technische vragen of een afspraak voor een bezoek aan onze showroom kunt u ons een e-mail sturen: klantenservice@geluidsstudios.nl.
Offerte aanvragen
Showroom Geluidsstudios.nl (Merford)

Showroom bezoeken
Wilt u de Studiobricks graag komen bezichtigen? Dat kan in onze showroom! Maak voor uw bezoek even een afspraak dan reserveren wij tijd voor u in onze agenda. Zo hebben wij alle tijd om de studio uitgebreid te kunnen demonstreren.

Bezoek onze showroom